Cimke: Pálinka

 
 
 
2020-ban elképzelhető az 5 százalékos gazdasági növekedés, 2017-2018-ban reményeink szerint elérhető a 4 százalék akkor, ha hatékonyan használjuk fel a gazdaságfejlesztésre, kutatásfejlesztésre szánt forrásokat - jelentette ki Pálinkás József, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöke a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában. [2017. március 29. 11:33]
Sárgarépából, sütőtökből, zellerből és céklából is készítenek párlatokat, azt mondják, ezek igazi különlegességek. [2017. március 27. 10:27]
119 nevező közül az Agárdi Pálinkafőzde termékeit találta legjobbnak a Destillata zsűrije. [2017. március 24. 15:20]
Az ausztriai Destillatán, Közép-Európa legnagyobb párlatversenyén a magyar nemzeti győztes az Agárdi Pálinkafőzde lett - mondta Wolfgang Lukas, a versenyt rendező cég ügyvezető igazgatója szerdán a budapesti díjátadón. [2017. március 23. 1:00]
Ötletes, valódi újdonságtartalommal bíró, reális költségvetéssel tervezett pályázatok benyújtására ösztönözte a pályázókat egy közelmúltbeli szakmai rendezvényen Pálinkás József. A Nemzeti Kutatási,... [2017. március 22. 16:22]
A munka, buli, a pálinka és a gulyás után következett a magyar válogatott. [2017. március 20. 9:04]
A Poggyász Szekszárdra látogatott, ahol Schneider Péter mindenféle finomságot megkóstolt: kávét, csokit, bort, pálinkát... Ezt követően visszatért Budapestre, meglátogatta a Gellért fürdőt, ahol egy kávé után csobbant is egyet, majd egy halétteremben kuktáskodott. [2017. március 18. 12:16]
Íme 4 hétvégi gasztroprogram és egy előzetes a borok, a toros finomságok és az édességek kedvelőinek. [2017. március 17. 9:00]
Farkasházi Réka a mai napig nem érti, hogy honnan vette kislánya, azt hogy melltartót vett a kíniban az osztályfőnöknek. Ezen kívül csak az 5 üveg pálinka lepte meg, de mindemellett úgy érzi, nagyon jól ismerik egymást Rebekával... [2017. március 15. 22:39]
3 élvezetes program a hétvégére, ha a téli szezon végén még toroskodnál egy jót vidéken vagy ha a legújabb konyhatrendekkel ismerkednél a fővárosban. [2017. március 3. 9:00]
Immár kereskedelmi főzdék is összemérhetik erejüket az eseményen. [2017. február 28. 15:38]