Katonai űrrepülőt lőhet fel a SpaceX

A nemrég visszatért titkos űrrepülőt is Musk cége lőheti hamarosan fel.

2017. június 15. 13:04

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Novemberben debütálhat a SpaceX óriásrakétája A várakozások szerint a rakéta a NASA Kennedy Űrközpontjának 39A kilövőállásáról indul majd.
Nagy ívű ígéret holdbázisra Nagy esély van az év vége előtt tesztelésre kerülő, eddigi legnagyobb SpaceX rakéta meghibásodására, így senkinek se legyenek irreális elvárásai a kísérlettel kapcsolatban figyelmeztetett mindenkit n...
Lezuhanhat a SpaceX új rakétája Elon Musk számít a kudarcra.
Elon Musk továbbra is veszélyesnek tartja a mesterséges intelligenciát A Tesla és a SpaceX vezetője még mindig óvatosságra int a technológia kapcsán, de nehéz nem arra gondolni, hogy csak túl sok sci-fit néz a tévében.
Elonk Musk retteg a mesterséges intelligenciától A Tesla és a SpaceX atyja szerint kormányzati szabályozásokra van szükség, mielőtt túl késő lenne.
Csúszások után sikerült a SpaceX harmadik startja Több napot csúszott, végül azonban mégis összejött a sorrendben harmadik fellövés.

És olyan lesz, mint a nekünk küldött metró? Oroszország lenne a SpaceX riválisa, de elég furcsa módon Az űrforradalmat az újfajta hordozórakéták hozhatják el állítja a SpaceX, tesz is érte, és úgy tűnik, a jövőben Oroszország akar ebben a vetélytársa lenni. Amolyan oroszos módszerrel.
Elégetnéd a pénzed, bírod a veszélyes szerencsejátékot? - A Teslát neked találták ki Elon Musk, a Tesla vezére nagy játékos, egyetlen mondatával azonnal komoly piacot csinált cége bóvli kötvényeinek és elérte, hogy több elemzőház is megemelje a Tesla-papírok célárát. Musk nagy...
Még több pénzből csábítja a kormány a Teslát Zalaegerszegen látná a kormány Elon Musk gyárát, erre pedig adtak most még 15 milliárd forintot.
Elon Musk mesterséges intelligenciája egyre félelmetesebb Már a sakknál és a Gónál sokkal komplexebb játékokban is legyőzi a profikat.
Elverte a mesterséges intelligencia a profi gamereket Jól teljesített az Elon Musk által társalapított OpenAI botja a DOTA2-ben.
Őrült összehasonlítás: a Tesla Model 3 a 22 nagy riválisa ellen Nem elég, hogy több százezer előrendelés érkezett a Tesla legújabb modelljére azt megelőzőn, hogy a tömeggyártása egyáltalán beindult volna, Elon Musk, a cég vezére pár napja azt is elárulta, hogy...