Mikor búcsúzhatunk el a készpénztől?

A magyar vásárlók nyitottak az új fizetési megoldásokra, de a papír- és fémpénz eltűnésével a kormányok is jól járnának. A Mastercard Europe Közép-és Kelet-európai piacfejlesztési vezetője szerint már a kisiskolásoknak pénzügyi oktatást kéne kapniuk.

2017. június 16. 6:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
"Irán növekvő szíriai jelenléte az egész világot fenyegeti" Irán növekvő szíriai szerepe fenyegetést jelent Izrael, a Közel-Kelet és az egész világ számára.
Küldhetek birkanyájat? Újra emlékezetes napok várnak a kelet-ormánsági Bőközbe érkezőkre. Augusztus 2527. között olyan programokkal készülnek, amelyek a minőségi kultúra mellett a helyi hagyományok térségi megőrzését, ápolá...
Ukrán válság - Új elképzelésekről is tárgyaltak Minszkben Minszkben tárgyalt hétfőn a kelet-ukrajnai válság rendezéséről Kurt Volker, az amerikai külügyminisztérium ukrajnai különmegbízottja és Vlagyiszlav Szurkov orosz elnöki tanácsadó - jelentette az u...
Elmoshatja az eső az ünnepet Több helyen is lehet eső és erős szél az augusztus 20-i ünnepen. Már ma megérkezett a hideg, kettészakadt az ország, 20 fokos különbség volt nyugat és kelet magyarország között. A mostani számítások s...
A kelet-antarktiszi jégtakaró akkor is stabil marad, ha a nyugati jégmezők elolvadnak Amerikai kutatók új tanulmánya megerősítette, hogy a kelet-antarktiszi jégtakaró központi magja akkor is stabil marad, ha a nyugat-antarktiszi jégtakaró elolvad.
Hivatalos: Budapest jobb hely, mint Prága, Róma vagy London Életminőségben mi vagyunk a legjobbak Kelet-Közép-Európában. Bécs azért más kategória.

Miskolci csodanövény: 40 év után még pár napig virágzik, de azután elpusztul - galériával Két hónapja kezdte növeszteni a virágát most a Észak-Kelet Flóra virágnagykereskedésben látható agave. A különleges, matuzsálem növény élete első virágzása után el is pusztul.
Már Marokkóba is eljuthat olcsón Új útvonalat indít Budapestről a marokkói Agadirba a Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága.
Elkapták a terroristavezért Megadta magát az al-Shabaab dzsihadista terrorszervezet egyik alapító tagja 70 harcosával a szomáliai hatóságoknak közölte Mohamed Mohamud Timade, a kelet-afrikai állam fegyveres erőinek parancsnoka.
Egzotikus helyszíneken, kockáztatva juthatunk elfogadható hozamhoz Aktívan kell keresni a jó befektéseket, majd jól is kell menedzselni azokat, különben a jelenlegi világgazdasági helyzetben aligha érhetünk el értelmezhető hozamokat ez volt a legfontosabb tanulsága ...
137 km/h-val dühöngött a szél Sopronban A viharzóna fokozatosan kelet felé vonul, éjszaka a Dunántúlon, szombat hajnalban már a középső országrészben is lehet széllel, esővel, jéggel járó zivatarokra számítani.
Sok szír kormánykatona meghalt egy újabb aknarobbanásban A szíriai hadsereg és a vele szövetséges milíciák legalább 16 tagja életét vesztette egy aknarobbanásban, miközben az Iszlám Állam (IÁ) dzsihadista szervezettől nemrég visszafoglalt kelet-szíriai asz-...