Eltűnt több amerikai haditengerész

A japán parti őrség megerősítette azt a sajtóértesülést, hogy eltűnt hét amerikai haditengerész, amikor a hajójuk szombaton összeütközött egy Fülöp-szigeteki teherhajóval.

2017. június 17. 6:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Így búcsúztatja a királyi pénzverde Fülöp herceget A visszavonulás alkalmából kihozott új pénzérmét Károly herceg hagyta jóvá a királyi pénzverdében.
Megható fotókon Fülöp herceg utolsó nyilvános szereplése - Így búcsúzott 65 év után A 96 éves Fülöp herceg tegnap eleget tett utolsó hivatalos kötelezettségének.
Duterte úgy kiosztotta Kim Dzsongunt, hogy beleremegett a föld Bizton állíthatjuk: a Fülöp-szigeteki elnök nem szívbajos.
ENSZ: naponta harmincan fertőződnek meg HIV-vírussal a Fülöp-szigeteken Ezzel a régió legmagasabb fertőzési arányú országává vált .
Fülöp herceg visszavonul a közélettől Erzsébet királynő férje szerdán teljesíti az utolsó programját.
Drogkereskedő volt a megölt polgármester és családja A fülöp-szigeteki rendőrség nem kegyelmezett.

A fülöp-szigeteki elnök több száz fizetett trollt vetett be Egy oxfordi tanulmányra reagálva bevallotta, 52 millió forint összegben vásárolt hamis Facebook-kommenteket.
Meghosszabbítják a szükségállapotot a Fülöp-szigeteki Mindanaón December 31-ig meghosszabbította a Fülöp-szigeteki törvényhozás szombaton a szükségállapot hatályát Mindanao szigetén.
Az Iszlám Állam pénzelte a Fülöp-szigeteki támadást Az Iszlám Állam (IÁ) nevű dzsihadista szervezet által nyújtott anyagi segítség tette lehetővé a vele szövetséges, Fülöp-szigeteki Maute terrorszervezetnek, hogy megtámadja a szigetek déli részén fekvő...
A kaposvári színházi szexbotrány nem volt igaz - állítja a színésznő Mint arról korábban beszámoltunk, Érsek-Obádovics Mercédesz a Csiky Gergely Színház megbízott igazgatóját, Fülöp Pétert azzal vádolta, hogy visszaélt az igazgatói hatalmával, majd leírta, mit szeretet...
Duterte reformja fellendítheti a Fülöp-szigeteki energiaipart Rodrigo Duterte Fülöp-szigeteki elnök legutóbbi próbálkozása a gazdaság megreformálására jelentős változást hozhat az ország energiaiparának szempontjából.
Ez volt Fülöp herceg utolsó megjelenése - Nyugdíjba vonul a királynő férje Hivatalosan is leteszi a lantot Erzsébet királynő férje.