Megtalálja az összes különbséget a Bayern régi és új címere között?

Sokkal jobban néz ki, de miért?

2017. június 17. 14:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Magabiztos Bayern-sikerrel rajtolt a Bundesliga Két új fiú is gólt szerzett, meg persze a kötelező Lewandowski-találat is megvolt.
Gulyás Gergely szerint irodalmunk elismert alakja lehetne Bayer, ha nem foglalkozna politikával A fideszes politikus szerint ha Bayer ellenzékiként kurva anyázna, akkor azt művészinek tartanák.
Közel a visszatéréshez a Bayern világbajnoka Akár már az új Bundesliga-idény első meccsén pályára léphet az áprilisban lábát törő focista.
Így néz ki a Fradi új luxusbusza, amilyennel a Barcelona is jár A Bayern München, a Dortmund és a PSG is ezzel a modellel közlekedik.
Parádé: Ribéry szívatta a bírónőt, aki büntetett - videó! Vicces pillanatok történtek a Chemnitz-Bayern München Német Kupa-találkozón. A vendég bajorok 5-0-ra nyertek - a 4. gólt Franck Ribéry szerezte szabadrúgásból. Nem csak erről marad szám...
Ribéry fogta, és kikötötte a bírónő cipőjét A Bayern 5-0-t osztott ki a Chemnitzernek. Aubameyang mesterhármasával 4-0-ra nyert a Borussia.

Kukorelly szerint Bayer nem méltó a Nemzeti Könyvtárra Szerinte őrült problémás élő alkotót beemelni egy ilyen kánonba.
Figyelem, olvasni tudó emberek! Hivatalos: Bayer Zsolt Petőfi Sándorhoz hasonlítható Ezt mondta ugyanis Kerényi Imre. Nem akarom elvenni Németh Szilárd munkáját, de azért erre már én is csak annyit tudok mondani, hogy provokáció.
Kerényi Imre szerint Bayer Zsoltnak a legnagyobb magyar írók között a helye Bayer könyvei bekerülnek a Nemzeti Könyvtárba.
A Bayern München nyerte a német Szuperkupát A bajnok Bayern München labdarúgócsapata nyerte a német Szuperkupát, miután 2-2-es döntetlent játszott a Borussia Dortmund otthonában, majd tizenegyes-párbajban jobbnak bizonyult.
Nehéz összerakni a Dortmund öngólját A Bayern ezzel egyenlített az utolsó percben, büntetőkkel pedig elvitte a Szuperkupát.
Az egy dolog, hogy rosszul játszik a Bayern München, de két kulcsjátékos még meg is sérült A Dortmund elleni Szuperkupa-döntőt biztosan kihagyják mindketten.