Vonattal utazol? Ezért fogsz késni

Elromlott a biztosítóberendezés Tatabánya és Szárliget között, és az egyik vágány fölött zárlatos a vezeték.

2017. június 17. 14:43

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Címlapot sem ért a Real Madrid csodás legyőzése 1981-ben a Tatabánya 2-1-re verte a spanyolokat, ez volt a Madrid eddigi utolsó magyarországi veresége.

Friss hírek
Így nyerhettél az ötös lottón Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki:
Növekedési pályára állt az Országos Mentőszolgálat Az elmúlt hét évben a korábbi szűkülő pályáról növekedési pályára állt az Országos Mentőszolgálat, amelynek költségvetését ebben az időszakban a kormány csaknem a duplájára emelte - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának egészségügyért felelős államtitkára az MTI-nek.
Az egészséges életmód jó hatással van a nyugdíjfelkészültségre A sikeres nyugdíjas évekre való felkészülés nemcsak a megfelelő pénzügyi szokásokon, hanem az egészséges életmódon is múlik. Ennek ellenére aggasztó szakadék tátong az emberek elképzelései és tettei között, mutat rá az Aegon cégcsoport nemzetközi kutatása a szomorú valóságra.
Egymilliárd dollárért adta el tequilacégét az Oscar-díjas színész Üzletemberként is sikeres....
Jövő héten akár 40 fok is lehet Jövő héten 40 Celsius-fok körüli meleg lehet Magyarország térségében - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán egy európai előrejelzésre hivatkozva.
7+1 tipp arra az esetre, ha tele van a Gmail-ed A legnagyobb láda is betelik egyszer, ha sohasem takarítanak benne, az e-mail meg már nélkülözhetetlen a modern élethez. Sokaknál ezer, sőt tízezer számra halmozódnak a levelek, teljes kitakarításuk szinte már reménytelen. De nincs minden veszve, egy hasznos Gmail gyorstisztítás akár percek alatt is végrehajtható.

Mesterséges intelligenciát használ az abroncsgyártásban a Bridgestone Tatabánya Innovációs Díjat nyert a japán abroncsgyártó Hannoverben

Top hírek:
Így lehet szuperolcsó a nyaralás: mutatjuk a tuti trükköt Ha rugalmas vagy, rengeteget spórolhatsz....
Kivonják a felújított metrószerelvényeket a forgalomból A BKV Zrt. megkezdte a felújított metrószerelvények átmeneti kivonását a forgalomból, hogy soron kívül átvizsgálják azokat.
Végre teljesül Trump álma? Jöhet a Trump-Putyin találkozó a következő hónapban.
Végre valami jó is történik Görögországgal Felminősítette a megszorításoktól terhes országot a Moody's.
5 millió forintot adományozott a NISZ a Heim Pál Gyermekkórház alapítványának A NISZ Zrt. 2016. decemberében 5 millió forintot adományozott a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítványnak, melyből az alapítvány 2017. első felében diagnosztikai és gyógyászati eszközöket vásárolt a Heim Pál Gyermekkórház számára. Az új műszerek, amelyek hozzájárulnak a szemészeti problémák gyorsabb és hatékonyabb diagnosztizálásához, mától szolgálják a gyermekek gyógyítását a kórház gyermekszemészeti osztályán.
Nőtt az áramfogyasztás Idén nyáron eddig csütörtökön volt a legnagyobb az ország áramszükséglete, de áramterhelési csúcs nem dőlt meg - közölte a Mavir Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. az MTI megkeresésére pénteken.