Más országokban már meg tudják rendesen köszönni az elnöknek a munkáját

Itt például azt látni, ahogy Türkmenisztánban a helyi diktátor, Gurbanguly Berdimuhamedow elé járul a politikai elit még májusban az alkotmány napján. A szerény államférfi korábbi fellépéseiről már korábban is beszámoltunk, érdemes azt a gyűjtést is áttekinteni.  

2017. június 17. 14:59

A cikk folytatása...Friss hírek
Siófokon nem csak a versenyzőké a Tour de Hongrie pályája Közös bringázással köszöntik a kerékpárverseny mezőnyét.
Panorámafotók, amiket nagyon súlyosan elbénáztak Ez az összeállítás mindent visz.
Felrobbant egy tartálykocsi, több mint százan meghaltak Felborult és felrobbant egy olajszállító tartálykocsi.
Gyerekeket is meggyilkoltak a mexikói bűnbandák Négy gyereket, három nőt és több rendőrt öltek meg.
DNS-másolás: eddig nagyot tévedtünk Először sikerült kutatóknak filmre venniük, ahogy egy DNS-molekula lemásolja önmagát: az életnek ez az alapvető része váratlanul sok "véletlenszerűséget" tartalmaz. Fel kell tenni a kérdést, hogyan is működünk valójában. ...
Dissidia Final Fantasy NT - Érkezett egy új videó (PS4) Az árkád gépekre már megjelent harcolós játék jövő év elején látogat el a Sony konzoljára.

Top hírek:
Oroszország és a videóbíró is leégett a Konföderációs Kupán Kiesett a házigazda, Mexikó és Portugália ment tovább.
Medencébe tévedt állatok életét menti meg ez a találmány Rengeteg kisállat pusztul el a medencékben azért, mert miután belekerültek, nem tudnak kimászni onnan.
Óriási károkat okozott a vihar országszerte Óriási károkat okoztak az elmúlt napok viharai az országban - a romok eltakarítása még mindig tart, a helyreállítási munkák pedig akár hetekig is eltarthatnak - hangzott el az M1 Híradójában.
Denis Suárez biztosan nem távozik a Barcelonától A spanyol utánpótlás válogatott középpályás nem igazol el a Barcelonától Sat, 06/24/2017 - 12:11
Olyan kevés az orvos, hogy a jászberényi kórház csak csökkentett üzemmódban működhet a nyáron A belgyógyászaton, a krónikus- és a rehabilitációs osztályokon is több tucat ágyat kellett kivonni az ellátásból.
Az F1-es Azeri Nagydíj rajtrácsa F1-es pályafutása 66. rajtelsőségét szerezte az Azeri Nagydíj szombati időmérő edzésén Lewis Hamilton.Tovább