Ismeretlen Budapest: A Nagycsarnok mögött megbúvó halpalota

A fésűkagylókkal, csikóhalakkal és rákokkal díszített épület egy olyan korban született, mikor a magyarok még fontosnak tartották a halfogyasztást.

2017. június 17. 15:30

A cikk folytatása...Friss hírek
A propagandamédia-birodalomért járt a Minőségi Újságírásért díj Hosszú évek után élesztették fel a jutalmazást, Rényi Pál Dánielé az első elismerés.
Miként légy a pénzügyek mestere? 9 tippünk segít!
5 tipp, hogy csak Téged akarjon!
Amilyen a fehérneműd, olyan vagy Te! Nagy színmustra!
Mennyi ok szól a barátság mellett?
Furcsa színe buktatta le a sosem látott új papagájfajt Tudniillik zöld.

Top hírek:
Minden, amit tudni lehet a Pretty Little Liars fináléjáról Végre eljött ez a nap is: már csak néhány óra és lezárul minden idők egyik legizgalmasabb és legnagyobb függőséget okozó sorozata. A PLL-hajrában most összegyűjtöttünk minden infót, ami eddig kiszivárgott az utolsó részről!
A tartós hőség veszélye miatt mára is figyelmeztetést adtak ki A tartós hőség veszélye miatt négy északkeleti megye kivételével az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki keddre a meteorológiai szolgálat.
10 évet kapott a bajai férfi - álmában ölte meg élettársát Jogerősen tíz év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla kedden egy bajai asszonyt, aki leitatta, majd álmában brutálisan meggyilkolta élettársát.
A májkárosodás leggyakoribb tünetei Súlyát tekintve a máj az emberi test legnagyobb szerve, ezzel együtt az egyik legtöbb funkciót betöltő is. Fontos tehát, hogy probléma esetén minél hamarabb felismerjük a figyelmeztető jeleket, amelyek májkárosodásra utalhatnak. ...
Az új törvény miatt 22 millió amerikai maradna egészségbiztosítás nélkül A Trump-kormányzat új egészségbiztosítási törvényének elfogadása esetén tíz év alatt mintegy 22 millióval nőne a biztosítás nélkül maradó amerikaiak száma - közölte egy pártoktól független elemző intézet.
Reggeli szokások, melyektől boldogok leszünk Az egész napunkat meghatározza, hogyan ébredünk, és mit csinálunk közvetlenül felkelés után. Ha az alábbiakat rendszeresen be tudjuk iktatni, akkor biztosak lehetünk benne, hogy nemcsak a kedvünk, de az egészségi állapotunk is jobb lesz. ...