Ismeretlen Budapest: A Nagycsarnok mögött megbúvó halpalota

A fésűkagylókkal, csikóhalakkal és rákokkal díszített épület egy olyan korban született, mikor a magyarok még fontosnak tartották a halfogyasztást.

2017. június 17. 15:30

A cikk folytatása...Friss hírek
19 ember halt meg egy dél-afrikai buszbalesetben Sokkal többen utaztak a kisbuszban, mint amennyi megengedett lett volna.
Levelet kaptunk Putyin látogatása előtt a nemzeti ünnepre időzítve A néhány nap múlva kezdődő budapesti dzsúdó-világbajnokságra Vlagyimir Putyin orosz elnök is ellátogat és valószínűleg ezzel, illetve az oroszok által az egyeztetésekre javasolt témákkal is összefügg...
Madonna összes gyereke egy közös családi fotón A világsztár énekesnő születésnapja alkalmából készíttett a vidám felvételt.
A Jobbik is együttműködhet Gulyás Mártonék mozgalmával Igazságos, arányos választási rendszert akarnak, kilenc ellenzéki párt már csatlakozott a kezdeményezéshez.
Lázár János: nekünk kell a legjobbaknak lennünk Közép-Európában Ma is aktuális, amit egykor Szent István, majd a két világháború között a magyar politikai elit is megfogalmazott: nekünk kell a legjobbnak lennünk, hogy a legerősebbeké válhassunk itt, Közép-Európában jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter vasárnap Makón.
Lezuhant egy kisrepülő Svájcban, senki nem élte túl a balesetet

Ismeretlen Budapest: Vajdahunyad vára mögött bújik meg Szabó Magda csodatevő Abigélje A Belváros szívében lévő épületekre is megéri ám figyelni! Ismeretlen Budapest-sorozatunk legújabb epizódjában ezek egyikét mutatjuk be.

Top hírek:
1 pohár ebből reggel lapos hasat és ragyogó bőrt varázsol Így készítsd el Egyszerűen összedobhatod a finom, laktató smoothie-t, ami ráadásul elképesztően jó hatással van a bőrödre, és a fogyást is beindítja.
Áder átadta a Szent István Rend díjakat
40 éve állt Föld körüli pályára a legsikeresebb űrszonda 1977. augusztus 20-án Föld körüli pályára állt a világ eddigi legsikeresebb űrszondája, az amerikai Voyager-2, az egyedüli űrjármű, amely a Naprendszer mindkét jégóriását, az Uránuszt és a Neptunuszt is meglátogatta.
Orbán és Kövér is ellógott a zászlófelvonásról Áder Jánosnak kellett kiállnia az esőre.
Időjárási ok miatt nem járt a 3-as metró Különös ok miatt nem közlekedett egy szakaszon a kék metró: a BKK ugyanis azt közölte, hogy a M3-as metró helyett pótlóbuszok közlekednek vasárnap reggel Újpest-Központ és a Lehel tér között "időjárási ok" miatt.
Új szülőket keres kisgyermekének a haldokló édesanya Az egész világot körbejárta és megrázta a szibériai Svetlana Maximova története. A nő még csak 26 éves, de halálos betegség, azaz AIDS-es. Ő azonban nem maga miatt aggódik, hanem ötéves kisfiáért, Artemért. Sorsát a Channel TV műsorában fedte fel, azt remélve, így könnyebben talál új családot a kisfiának.