Fürdőigazgatónak nem volt jó, a nemzeti kulturális örökség védelmére jó lesz

A kulturális miniszter szűkszavú közleményt adott ki arról, hogy a bíráló bizottság javaslata alapján úgy döntött: június 8-ától három évre Hegyi Ákos Sándort nevezi ki annak az állami cégnek az élére, amely a kiemelten fontos kulturális intézmények védelmét látja el. A Fidesz korábbi önkormányzati képviselőjét ősszel menesztette Harkány fideszes közgyűlése a városi fürdő vezetői pozíciójából.

2017. június 17. 15:14

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Csak a Fidesz-székház előtt újították fel a Lendvay utcát A Fidesz országos központját kívül-belül renoválták a Hősök tere melletti Lendvay utcában, az aszfalt is megújult.
Még a Fidesz is kiakadt az Erzsébet-táborok főnökére Budai Gyula felháborítónak és elfogadhatatlannak tartja, hogy Hornyák Tibor napi 110 ezerét bérel egy luxusvillát.
Deutsch Tamás: ha nem leszünk az első harmad közepén, akkor elrontottunk valamit Az európai uniós intézmények politikai okokból lépnek fel Lengyelország ellen - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője. Hozzátette: a lengyel k...
A nap legfontosabb hírei – 2017. augusztus 08. Nincsenek számlák a 2010-es Fidesz-plakátokhoz, hazahozzák a kómában fekvő lányt, hackerek támadnak az HBO-ra.
Eddig közel 11 milliárd forint értékben kaptak állami megbízásokat Kuna Tibor cégei idén A kormányt egyelőre hiába keresték, nem tudni, mennyit fizettek ki eddig a korábban a Fidesz-frakciónak dolgozó üzletember érdekeltségeinek.
Nem gyanús Németh Szilárd alapítványa A Fidesz alelnökének nevére bejegyzett alapítvány kétmilliárd forint költségvetési támogatást kapott.

Botka László, az "elégedetlenek miniszterelnök-jelöltje" Ha kell, házról házra járva kampányolnak majd, hogy meggyőzzék az embereket: a Fidesz legyőzhető.
Századvég: minden második ember a Fidesz-KDNP-re szavazna Még mindig a kormánypártok a legnépszerűbbek - derült ki a Századvég Alapítvány legfrissebb felméréséből.
Megvan a véleményük Vonáról a budapesti nyugdíjasoknak Nyugdíjas polgárháborúról vizionált Facebook-bejegyzésében Vona Gábor, a Jobbik-elnöke. A Fidesz mellett a Nyugdíjasok Szociális Fóruma és az Idősek Tanácsa is elhatárolódott a kijelentéstől és bocsán...
Németh Szilárd beismerte, hogy óriásit kamuzott a "Soros-hálózatok" átvilágításáról A Fidesz alelnöke úgy dobálózik a nemzetbiztonsági vizsgálatokkal, mint a kisiskolás, aki rendőrfőnököt játszik.
Czeglédyt fizetik, a diákokat nem Több százezres fizetést kap havonta a több milliárd forintos költségvetési csalással gyanúsított szocialista képviselő, Czeglédy Csaba. A Fidesz szerint ez felháborító, a képviselőhöz köthető diákszöv...
Még az Echo TV riportere is nehezen tudta kezelni Németh Szilárd legújabb sorosozását A Fidesz alelnöke szerint Soros hívta össze a nemzetbiztonsági bizottságot, ezért a fideszesek nem is mennek el az ülésre.