35 tonna fidget spinnert semmisít meg a német fogyasztóvédelem

R.I.P. in pieces.

2017. június 17. 15:38

A cikk folytatása...Friss hírek
Vihar után 40 fokos hőség jön 40 fokos kánikula lehet a jövő héten, de már most is majdnem 10 fokkal melegebb van, mint az ilyenkor szokásos. A kánikulában rengetegen indultak a Balatonhoz, Velencei- tóhoz, hatalmas dugó lett az M7-esen, Budaörstől egészen Martonvásárig araszolt a sor. A határnál is hatalmas sor volt, Röszkénél vizet osztottak az autójukban veszteglőknek, mert a tűző napon a kocsikban hamar hőgutát lehet kapni.
A pápánál jártak Gyárfás Tamásék Ferenc pápa szombaton Vatikánvárosban fogadta azt a többek között magyar úszók alkotta küldöttséget, amelyet az európai szövetség (LEN) állított össze.
Újra nagy tűz tombol Londonban Egy lakóház harmadik emeletén csaptak fel a lángok, nagy erőkkel vonultak ki a tűzoltók.
Putyin ma újra szovjet pártfőtitkárnak érezhette magát A tövénytelenül elfoglalt Krímbe látogatott egy szovjet eredetű gyermektáborba, ahol ütemes skandálással fogadták a pionírok.
Masszív kibertámadás: nekimentek a brit parlamentnek ismeretlen hackerek A képviselők és a személyzet levelezéséhez próbáltak hozzájutni ismeretlenek, akik komoly és kitartó támadássorozatba kezdtek a brit parlament rendszere ellen.
Megkegyelmeztek az Iszlám Állam 80 tagjának Az Egyesült Államok támogatását élvező szíriai ellenzéki fegyveresek szombaton kegyelmet adtak és szabadon engedték az Iszlám Állam Rakkából származó 83 egyszerű tagját. Az amnesztiáról szóló döntést a Rakkát a terrorszervezet elűzését követően kormányozni hivatott tanács hozta meg jó szándéka jeléül.

Top hírek:
Medencébe tévedt állatok életét menti meg ez a találmány Rengeteg kisállat pusztul el a medencékben azért, mert miután belekerültek, nem tudnak kimászni onnan.
jóbarátok alternatív befejezés Egy twitterező alternatív befejezése teljesen felbőszítette a sorozat társrendezőjét. Ön szerint jogosan?
Itt a bizonyíték, hogy van rosszabb a fűnyírásnál
Óriási károkat okozott a vihar országszerte Óriási károkat okoztak az elmúlt napok viharai az országban - a romok eltakarítása még mindig tart, a helyreállítási munkák pedig akár hetekig is eltarthatnak - hangzott el az M1 Híradójában.
A BKV megkezdte a felújított metrószerelvények kivonását a forgalomból A régi szerelvények veszik fel újra a szolgálatot.
Denis Suárez biztosan nem távozik a Barcelonától A spanyol utánpótlás válogatott középpályás nem igazol el a Barcelonától Sat, 06/24/2017 - 12:11