35 tonna fidget spinnert semmisít meg a német fogyasztóvédelem

R.I.P. in pieces.

2017. június 17. 15:38

A cikk folytatása...Friss hírek
Megáll a szívünk tüsszentéskor? A tüsszentés az egyik leggyakoribb önkéntelen cselekvés, arra irányuló reflex, hogy az orrba jutó, irritáló részecskéket eltávolítsuk. Számos dolog kiválthatja, a vírusfertőzésektől az allergiáig. Bár mindenki szokott tüsszenteni, mégis sok a tévhit... ...
A világ legszívósabb élőlényei "Az élet él és élni akar": mindenütt jelen van, hihetetlenül sokszínű formákban, a föld mélyétől a sok ezer méteres magasságig. A látható élővilágnál csak a szemnek már láthatatlanul parányi mikrovilág lehet változatosabb, érdekesebb. Pillantsunk... ...
Kizuhant egy négy éves gyerek a hatodik emeletről Budapesten, a 8. kerületben történt a baleset, a kislány belehalt az esésbe. Nem tudni, mi történt.
Fantasztikus hírt kaptak a német sztárcsapat drukkerei Az első meccs eredményétől függetlenül már jól kezdődik a szezon a Bundesliga egyik elitklubjánál.
A videóbíró fújta be a Bayern büntetőjét Lewandowski lerántását elsőre nem vette észre a játékvezető, aztán befújta, a lengyel meg bevágta.
Videón a barcelonai terrortámadás furgonja Egy bolt kamerája vette fel, ahogy elsuhan az utcán, az emberek félreugranak előle.

Top hírek:
Fejek hullanak az Origónál Távozik a cég általános vezérigazgató-helyettese, az informatikai fejlesztési vezető, és a kereskedelmi vezető is a 24.hu szerint.
Bringaúton a Balatonra és Bécsbe két év múlva ez már nem álom Jól halad három kiemelt figyelmet élvező elem, a BudapestBalaton-kerékpárút és a RajkaBudapest Duna-menti kerékpárút kialakítása, és a balatoni bringás kör felújítása is. Az építkezések már jövő év elején megkezdődhetnek, és ha minden jól megy, 2019-re birtokba is vehetik azokat a biciklizők hangzott el a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által szervezett kerékpáros fejlesztéseket bemutató sajtótájékoztatón.
Nem lesz meleg víz több mint ötezer lakásban Budapesten, a Havanna úti lakótelepen hétfőtől szünetel a szolgáltatás.
Finnországi késelés - két halott, nyolc sérült Megkéseltek több embert Finnországban, Turku városának központjában pénteken délután.
Uram-bátyám politika, tobzódó luxus - Összefonódások Balog tárcájánál? A fiatalember nem először jutott anyja révén jól jövedelmező megbízáshoz.
Galló Béla: Kálmán Olga szavai tényszerűtlenek és logikátlanok Meglepő kijelentéseket tett Kálmán Olga műsorvezető a HírTV Egyenesen című, pénteken reggel sugárzott műsorában.