Gázolt a vonat Kismarosnál

Meghaét egy ember, késnek a vonatok.

2017. június 17. 15:46

A cikk folytatása...Friss hírek
Agresszív rab tartotta rettegésben a börtönt Három rabot fenyegetett és zsarolt.
Meghalt egy magyar túrázó Grúziában Súlyos fejsérülés okozta a magyar állampolgár halálát.
Pénteken Állatkertek éjszakája Augusztus 25-én tartják az Állatkertek éjszakáját. A jeles eseményre változatos programokkal készülnek a különféle intézmények
IÁ - Megfosztják állampolgárságuktól az izraelieket Megfosztják izraeli állampolgárságuktól az Iszlám Állam terrorszervezet oldalán harcoló zsoldosokat  - jelentette szerdán az izraeli média
Új Soros-jelenség ütötte fel a fejét Kőbányán fotó Ezúttal nem valamelyik Soros Györgyöt ábrázoló kormányzati plakátra, hanem egy sima fehér táblára pingáltak epigrammára hajazó Soros-ellenes üzenetet Kőbányán. Alkotójának helyesírása nem tökéletes ugyan, de legalább gyöngybetűkkel írt, és jelek szerint az amerikai belpolitika is érdekli.
Nyűgös kisgyereke miatt küldtek ki egy nőt egy szombathelyi bankból Panaszt tett egy szombathelyi bankfiók biztonsági őre ellen az a nő, akit hétfő délben nyűgös kisgyereke miatt küldtek ki az ügyféltérből.

Top hírek:
Ki a felelős, ha majdnem meghalsz egy budapesti étteremben? Súlyos agykárosodást szenvedett egy mogyoróérzékeny brit tévés egy magyarországi étteremben. Nálunk egyelőre nincs ügy a dologból. Egy magyar séf és egy HACCP-tanácsadó is azt mondja: a mogyorót szinte lehetetlen kiszűrni a konyhákról.
Azok sem hallottak még semmit a milliárdos meditációs központról, akik ezzel foglalkoznak Az állam 3 milliárdot adna egy pilisi meditációs központ létrehozására. Egyelőre rejtély a projekt.
Bauer no összegyurcsányozódva
Megépítették, majd korláttal zárták le a mozgáskorlátozottak rámpáját egy vasúti megállóban Aki felkapaszkodik a vasúti megálló peronjára vezető rámpán, kellemetlen meglepetéssel találja szemben magát. Aki képes rá, átmászik rajta vagy alatta. Aki nem, az fordulhat vissza.
Kamu, hogy ghánai egyetemisták éheznek Magyarországon Önkritikus hangvételű cáfolatot tettek közzé Magyarországon tanuló ghánai diákok egy nem túl széles körben tárgyalt hírrel kapcsolatban.
Nyolc műhelyben kezdődött meg a Németh László műfordítói tábor Hét nyelv nyolc műhelyében kezdődött meg a második Németh László műfordítói tábor a Lakitelek Népfőiskolán.