A nap legfontosabb hírei – 2017. június 18.

Brutális erdőtűz Portugáliában, óriásbüntetést kaphat a Google, 75 éves Paul McCartney. Hírösszefoglaló apák napján.

2017. június 18. 19:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Gigászok csatája: A Google és a Walmart összefogott az Amazon ellen Az összefogás célja, hogy lenyomják az Amazon Prime névre hallgató kiszállítási szolgáltatását.
Megugrottak a gyanús Google-keresések: tömegek nézték védőszemüveg nélkül a teljes napfogyatkozást A Google-kereső statisztikái arról árulkodnak, hogy voltak az amerikai elnökhöz hasonlóan bátor nézelődők, akik védőszemüveg nélkül nézték a napfogyatkozást.
Mi újat hoz az Android Oreo? A Google ma teszi elérhetővé az Andorid 8.0 stabil változatát. Ezekkel az újdonságokkal érkezik majd.
Biztonságosabbá válik a Google Chrome A rosszindulatú bővítményekkel is felveszi a harcot a böngésző.
A polkorrektség nyert, mindenki más veszített A Google egyik fejlesztőjének kiáltványa botrányt kavart a cégen belül és kívül. Az azóta kirúgott James Damore rövid idő alatt eljutott a Szilícium-völgyi szexizmustól az alt-rightig.
Nagyok egymás között: ezért fizet évente milliárdokat a Google az Apple-nek Nem adják ingyen azt, hogy egy alkalmazás alapértelmezett legyen egy olyan népszerű eszközön, mint amilyen az iPhone.

Rasszista weboldalt kapcsolt le Oroszország A Google a héten tiltotta le a portált.
Marad a Google az IOS-eszközök keresője Az Apple ezért ma már évi három milliárd dollárt kap, a cég szolgáltatása gyakorlatilag az iOS összes verziójában szerepelt.
Megérkezett a Google Allo böngészős változata Persze nem úgy működik, mint ahogy azt bárki gondolná.
Már jövő héten érkezhet az Android O Még ebben a hónapban kibocsáthatja a Google mobil operációs rendszerének újabb verzióját, az Android 8.0-t, azaz az Android O-t.
Egész egyszerűen elfogytak a portugál tűzoltók, nem bírnak az erdőtüzekkel Több mint háromezer tűzoltó küzdött a lángokkal vasárnap Portugáliában, miután Lisszabon segítséget kért Európától erdőtüzei megfékezéséhez.
Sokmagos CPU-k, SSD-dömping, Google per Adathalászok pályáznak a banki ügyfelekre, börtön várhat a Samsung vezetőjére.