A nap legfontosabb hírei – 2017. június 18.

Brutális erdőtűz Portugáliában, óriásbüntetést kaphat a Google, 75 éves Paul McCartney. Hírösszefoglaló apák napján.

2017. június 18. 19:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Turbózd fel a Google Naptárad a legjobb trükkökkel Ugyan ez nem a Sunrise csodanaptár, de már hasonlít.
Financial Times: Brüsszel neki fog menni a Google-nek Először történhet meg, hogy a keresője miatt megbüntetik a világ egyik legnagyobb cégét.
Ha letöltötte ezeket az androidos appokat, akkor most bajban lehet A Trend Micro által nevesített 75 app csak nagyjából a tizede azon fertőző alkalmazásoknak, amelyek befészkelték magukat a Google Playbe, és akár kényes felhasználói adatokat is megszerezhetnek.
A Google azt szeretné, ha sokkal több dolgodat tartanád a Drive-ban Hamarosan ezért nem kell majd külön töltögetni, a Drive automatikusan szinkronizálja majd a számítógépeden lévő mappákat a netes mappákkal.
A Verizon a Yahooval törne a Google babérjaira Közel egy éve tartó folyamat ért véget kedden azzal, hogy az amerikai Verizon konszern bejelentette: lezárta a Yahoo amerikai tartalomszolgáltató felvásárlását.
Az új Google Pixel is 2:1-es kijelzőre válthat Az LG G6 és a Samsung Galaxy S8 példáját követné a Google Pixel 2.

Robotinvázióra készülnek a japánok A Google anyavállalata, az Alphabet eladta a rendkívül innovatív fejlesztéseiről ismert Boston Robotics robottervező leányvállalatát a japán Softbanknak.
Kihívója akadt a Google-nek a reklámpiacon 2100 ember elbocsátásával indul a Verizon által felvásárolt Yahoo és az AOL átszervezése.
Okosabb alkalmazások, könnyebb kódolás Kimondottan tanuló algoritmusok futtatására fejlesztett processzorok új nemzedékét és felhőszolgáltatások sorát adja a fejlesztőknek a Google, hogy megkönnyítse az AI-képességek és az analitikai adato...
Beintett a Vodafone az álhíreknek és a gyűlöletbeszédnek Az elmúlt években a reklámipar és néhány digitális hirdetésszolgáltató, mint a Google és a Facebook olyan automatikus hirdetési technológiákat fejlesztettek ki, amelyek egy adott demográfiai...
Most vegyük, akciósan ingyen van androidosoknak Néhány fizetős alkalmazás és játék díjmenetesen tölthető le keretében a Google Play áruházából.
Elképesztő lesz a Google londoni központja Uszoda, kosárlabdapálya, parkosított tetőtér, 60 ezer négyzetméter, 11 emeleten. Az ára potom egymilliárd dollár.