4 pont a testeden, amit magadnak is érdemes masszírozni

2017. június 18. 20:35

A cikk folytatása...Friss hírek
Nézze meg, ahogy Victoria és David Beckham buliznak Ed Sheeranre Vajon látjuk majd Dzsudzsákot úgy bulizni a Szigeten, mint Beckhaméket Glastonburyben?
Írd ki Facebookra, hogy Harry Potter, és figyeld a varázslatot! Most kapaszkodj meg, mert a következő infótól biztosan le fogsz döbbenni: ma 20 éve indult el a Harry Potter-őrület! Igen, már 20 éve! A kerek évforduló alkalmából pedig szuper meglepetéssel készült a Facebook.
Nem engedik haza Beyoncé ikreit a kórházból - Még nem hat a kezelés 24 órás megfigyelés alatt tartják az énekesnő újszülött gyerekeit.
Ariana Grande: a stílusikon, aki példakép a fiatalok számára Az énekesnő ma ünnepli 24. születésnapját.
Rihanna politikai karriert tervez? Itt az idő, hogy a botránykirálynőről ne csak kicsapongó szerelmi élete és kiakasztó viselkedése jusson eszedbe. Legújabb projektje mindenképpen óriási pirospontot érdemel!
Zseniális trükk, hogy soha többé ne rontsd el a növényeid locsolását Nincs többé alul- vagy túlöntözés.

Top hírek:
A cöliákia 5 legfontosabb tünete: súlyos vérszegénységhez is vezethet Gyomor-, has- és emésztőszervi panaszoknál erre is gondolni kell.
A 6 legfurcsább dolog, amit férfiak már kipróbáltak a péniszükkel Ha már ott van kéznél, miért ne kísérletezzek vele? - gondolhatták, de néhányan nagyon megbánták.
Hétfőtől kapható a magyar dinnye Jövő héten már a piacokon lesz a magyar dinnye.Rengeteg termett, a termelők viszont dühösek, azt mondják nagyon keveset, 60 forintot kapnak kilójáért a felvásárlóktól. A piacon pedig már több, mint háromszorosába kerül. De még így is olcsóbb lesz, mint az eddig kapható import dinnye. És a gazdák szerint a meleg miatt finom is: édes és .
Bevallotta, bármikor jöhet a második baba a magyar énekesnőnél Nagyon őszintén beszélt a gyermekvállalásról.
Ennyi perc az ideális szex, mondják a kutatók - A többségnél a fele sincs meg Hidd el, te sem ennyire számítottál.
De jó ötlet! Izgalmas jégkockák forró napokra Újra itt a kánikula, ilyenkor pedig mind sóvárogni kezdünk valami hideg frissítőért. Adunk néhány izgalmas tippet, hogy feldobd az italodat!