Instahíradó: csoda nők smink nélkül

Három színésznő szerepel mai miniösszeállításunkban, mindannyian megérdemlik a figyelmét.

2017. június 18. 21:36

A cikk folytatása...Friss hírek
Ettől marad feszes Madonna - fotó Hát Madonnának már semmi sem szent?! A népszerű énekesnő előszeretettel engedi be otthonába a rajongóit, olyan módon, hogy a ház minden szegletén készít fényképet nemrég örökbe fogadott lányairól és itt még nem állt meg. Nem ismeri a tabu fogalmát, minden mozzanatáról hírt akar adni, így legutóbb a kozmetikusnál is beizzította telefonja kameráját.
Pokoli tűz pusztít Portugáliában Hatalmas erdőtűz tombol Portugáliában; akkora, hogy a spanyol belügyminiszter európai segítséget kért. A lakosok kétségbeesetten menekülnek az otthonaikból, és mentik, ami menthető. Afrika és Ázsia egyes részein is kimenekítik az embereket. Ott a hatalmas eső okoz problémákat. Megáradnak a folyók, és sárlavinák árasztják el a .
A földön rugdosták a buszsofőrt az utasok Egy brit turista filmezte le Ibizán azt a teljesen képtelen jelenetet, amely már szinte az egész világsajtót bejárta. Ezen egy sportcuccba öltözött fiatal férfi és nő keveredik heves vitába egy buszsofőrrel - írja a Daily Mail. Hogy mi volt az ok, azt egyelőre nem lehet tudni, az viszont biztos, hogy a vezető haragudhatott meg valamiért a két fiatalra, ugyanis elsőként ő esett neki a férfinak.
Cinthya Dictator: ˝Mi nagyon egoista emberek vagyunk˝ Varga Viktor és párja, Cinthya Dictator a Pénzt vagy éveket!-ben vendégeskedtek. Viktor elmondta, szerinte nem lényeges, hogy ki, mennyi idős, ő nem ezt nézi az embereken. Cinthya megjegyezte, mivel ők egoisták, így alapvetően nem is figyelnek annyira a környezetükre, ezért is ütközhetnek akadályokba a játék során.
Varga Viktor a Parlament átfestésére költené nyereményét Cinthya Dictator és Varga Viktor eljátszott a gondolattal, mit tennének 10 millió forinttal. Varga Viktor a festékeket választaná, Cinthyának azonban más tervei lennének, hogy mi, az a videóból kiderül!
˝Ha pénzed és hatalmad lenne, te lennél Kasza Tibor˝ Rosszul állt a szénája Cinthya Dictatornak és Varga Viktornak a Pénzt vagy éveket! adásában. Azonban ez nem zavarta őket, hiszen mint elmondták, ˝a pénz nem boldogít...˝

Top hírek:
A sors útjai - 34. rész Carlos rájön, hogy Isabella papírjai a terhességről hamisak. Fernanda felvételizik a zenei főiskolára de Luis mindent megtesz, hogy elbukjon. Fernanda felhívja Isabellat, hogy találkozzanak. Mikor Fer meglátogatja akkor ott találja Carlost Isabella ágyában. Pedro meglátogatja Luist az irodájában.
Nagy Feró: Imádom a Pappa Piát! A sztárvilág színe-java megjelent a Pappa Pia musical hétfő esti, premier előtti vetítésén. Ott voltak a készítők és az összes szereplő, Szabó Kimmel Tamás, Nagy Feró, Rátóti Zoltán, Ostorházi Bernadett és az x-faktoros Kováts Vera is. Dobó Katát elkísérte kedvese, Zsidró Tamás, Ördög Nóri pedig férjével, Nánási Pállal érkezett.
Sztárfocistával jött össze Görög Zita Laczkó Zsoltot reggeli közben ismerte meg.
Fatmagül - 140. rész (Teljes epizód) Hacer segítségével Kerim megtudja, hogy hova vihette Mustafa Fatmagült. Selim és Erdoan tartanak tőle, hogy hamarosan kiderül minden. Úgy érzik, eljött vesztük...
Cukorbetegként utazni: ezekre a dolgokra nagyon oda kell figyelni A helyi ügyelet ismerete, a megfelelő mennyiségű tesztcsík vagy a megkapott védőoltás életmentő lehet a cukorbetegnek utazáskor.
Lukács Pál volt az egyetlen magyar Oscar-díjas színész - Szívinfarktus végzett vele 80 évesen Lukács Pált és feleségét 1971-ben Marokkóban érte a halál.