Irán rakétákkal lőtte a dzsihadista terrorszervezetet

A hónap eleji teheráni terrortámadások bosszújaként lőtte rakétákkal az Iszlám Államot.

2017. június 18. 22:09

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kegyelmet és második esélyt kapott az Iszlám Állam 83 tagja Kiemelték, hogy a szabadon bocsátottak közül senkinek sem tapad vér a kezéhez. A szervezet volt tagjait így most újra beilleszkedhetnek a társadalomba.
Hatalmas csapást mértek az oroszok az Iszlám Állam tartalékaira Robotrepülőkkel bombázták a fegyver- és lőszerraktárakat.
Az Iszlám Állam golyózáporából mentett ki egy kislányt egy amerikai ex-katona A moszuli ostrom poklában végrehajtott hősies életmentést videófelvétel örökítette meg.
Az Iszlám Állam felrobbantotta a híres Nagy an-Núri mecsetet Az Iszlám Állam terrorszervezet szerdán felrobbantotta a Moszul jelképének számító Nagy an-Núri mecsetet, és annak ferde minaretjét - közölte az iraki hadsereg.
Az USA 12 napon belül másodszor lőtt le iráni fegyveres drónt Szíriában Ahogy szorul vissza az Iszlám Állam, úgy lesz egyre feszültebb a helyzet a régióban.
Terrorizmus gyanújával őrizetbe vettek egy iraki menedékkérőt Olaszországban Az olasz terrorizmus ellenes nyomozó-igazgatóság (Digos) őrizetbe vett egy iraki férfit egy menedékkérőket befogadó olaszországi táborban, mert az Iszlám Állam nevű terrorszervezetnek toborzott embere...

Az amerikaiak lelőtték a szíriai hadsereg harci gépét Az Iszlám Államot vagy az ellene harcolókat bombázta?
Orosz légicsapásokban meghalt az Iszlám Állam két parancsnoka A két parancsnok mellett 180 harcost is megöltek - közölte az orosz védelmi minisztérium.
Százezren rekedtek Moszulban Több mint százezer civil rekedt Moszulban az Iszlám Állam nevű dzsihadista terrorszervezet uralta városrészben, amelyet az iraki hadsereg ostromol az Egyesült Államok vezette nemzetközi koalíció légi ...
Fegyvert adnak az oroszok: most végzik végleg az Iszlám Államot? Nincsenek jó híreink a terroristáknak, felfegyverzi a szír hadsereget Oroszország.
Elfoglalta Oszama bin Laden egykori rejtekhelyét az Iszlám Állam Az IÁ dzsihadista szervezet fegyveresei elfoglalták az al-Kaida terrorszervezet néha vezetőjének egykori erődjét - közölte egy helyi tisztségviselő.
Iraki keresztények házának újjáépítésére gyűjt az Ökumenikus Segélyszervezet A szervezet MTI-hez kedden eljuttatott közleményében azt írták: a Moszultól 13 kilométerre északra fekvő Bahzani települést főleg keresztények és jazidik lakták, amíg 2014 augusztusában az Iszlám Álla...