Papp Lajos Levente a SZiT új elnöke

A szilágysomlyói Papp Lajos Leventét választotta elnöknek a Szilágy Megyei Ifjúsági Egyeztető Tanács (SZiT) a 2017. június 15-én tartott tisztújító küldöttgyűlésen, Zilahon.

2017. június 19. 6:37

A cikk folytatása...Friss hírek
George és Amal Clooney a charlottesville-i erőszak miatt nyúlt nagyon mélyen a zsebébe A házaspár alapítványa egymillió dollárt utalt át egy alabamai emberi jogi szervezetnek. Közleményükben egyértelművé tették, hogy a charlottesville-i incidens sarkallta őket adakozásra.
Maduro Trumpnak: Neked és nekem beszélnünk kellene A venezuelai államfő szerint mélyponton van Caracas és Washington kapcsolata.
Még több katonát küld Amerika Afganisztánba Joseph Votel főparancsnok szerint nagyon hamar megkezdődik a csapatnövelés.
Kétszer több helyet csinálnak 2018-ra Európa legnagyobb kerékpártárolójába fotók Európa legnagyobb biciklitárolója természetesen Hollandiában található, méghozzá az utrechti központi pályaudvarnál. Most hatezer kerékpár fér ott el, de 2018-ra 12 500-ra növelik a helyek számát. Így próbálják elkerülni, hogy kerékpárhegyek lepjék el az állomás környékét.
Marokkóban újabb embert vettek őrizetbe A férfi butángázpalackokkal dolgozott, és lakótársa volt Junesz Abujakubnak.
Szörnyethalt egy magyar fiatal Olaszországban A fiú egy nyolc méter magas töltésről zuhant le.

Schmidt Máriáék cégének nem kell majd adót fizetnie A Schmidt Mária kormánybiztos érdekeltségében lévő Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési (BIF) Nyrt. rendkívüli közgyűlésén szótöbbséggel jóváhagyták, hogy kezdeményezik a cég szabályozott i...

Top hírek:
Drónról kamerázták le a bécsi nudistastrandot A strandolók kiakadtak, de feljelentést tettek a drónozók ellen.
Fehér, de nem albínó koala született Ausztráliában A látogatóktól várnak névötleteket.
Jó úton halad a japán gazdaság A japán feldolgozóipari vállalatok üzleti hangulatindexe tízéves csúcsra emelkedett augusztusban a hétfőn közzétett Reuters Tankan mutató szerint. A japán gazdaság továbbra is a növekedés útján halad.
800 kilométert tett meg egy palackposta a Földközi-tengeren A gázai partoknál fogták ki a Rodosznál tengerbe dobott palackpostát.
Pokolgépes merényletre készültek a barcelonai merénylők Vallomást tettek az elfogott terroristák.
Rejtély, hogy miben halt meg a férfi a szexfesztiválon Egy ötvenes éveiben járó ember halt meg a Flamefesten.