Papp Lajos Levente a SZiT új elnöke

A szilágysomlyói Papp Lajos Leventét választotta elnöknek a Szilágy Megyei Ifjúsági Egyeztető Tanács (SZiT) a 2017. június 15-én tartott tisztújító küldöttgyűlésen, Zilahon.

2017. június 19. 6:37

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Zilah-Ligeti Református Óvoda 10 éves fennállását ünnepelték "Értékeink és hagyományaink megőrzésében nagy szerepe van annak, hogy van egy hely, ahol együtt lehetnek a gyermekek, néha közösen a szülőkkel is, és így tudnak tanulni, fejlődni, együtt gondolkozni, ...

Friss hírek
Két évvel korábban vonulhatnak nyugdíjba Kihirdette Klaus Iohannis az egységes nyugdíjrendszert szabályozó, 2010/263-as törvényt módosító jogszabályt, amelynek értelmében az általános nyugdíjkorhatárnál két évvel korábban vonulhatnak nyugdíjba.
Kihantolják Salvador Dalí holttestét Egy apasági per miatt rendelte el egy bíró.
Alaposan felbolydult a francia belpolitika
Az ukránok többsége csatlakozna az EU-hoz Van, aki szerint viszont az orosz-kazah vámszövetséghez kellene csatlakozniuk.
Veszélyes játékőrület terjed Komoly sérülést is okozhatnak egymásnak a gyerekek.
Kalózok szivattyúzták ki a thaiföldi tartályhajóból a dízelt Nem bántottak senkit, csak elloptak 1,5 millió liter üzemanyagot.

Háromnyelvű helységnévtáblát tesznek ki Zilahon Ma, május 25-én Zilah Város Tanácsa egyöntetűen elfogadta az RMDSZ tanácsosai által benyújtott határozattervezetet, amely szerint háromnyelvű – román, magyar, német – helységnévtáblát hel...

Top hírek:
Irán el akarja mélyíteni a kapcsolatait Katarrral Gyümölccsel és zöldséggel látják el az országot.
Megvan az albán választások nyertese A kormányzó Szocialista Párt nyeri meg a vasárnapi parlamenti választásokat a szavazatok 45-49 százalékával az olasz IPR Marketing által készített exit poll eredménye szerint.
Izrael új védelmi kerítést épít a libanoni határnál Elavult és túl alacsony a régi kerítés, hogy megvédje a határ mentén élőket.
Kezdődnek az érettségi vizsgák Hétfőn a román nyelv és irodalommal kezdődnek az írásbeli érettségi vizsgák a tanügyminisztérium által jóváhagyott naptár szerint.
Ünnepelt a Zsil-völgyi magyarság Június 22-25. között tizenötödik alkalommal szervezték meg a Zsil-völgyi Magyar Kulturális Napokat, amely a bányavidék szórványmagyarságának hagyományos ünnepének számít.
Kalózok szivattyúzták ki a thaiföldi tartályhajóból a dízelt Nem bántottak senkit, csak elloptak 1,5 millió liter üzemanyagot.