Bement a fóti áruházba és a kocsiban hagyta kétéves gyerekét az anya

Az anya azzal védekezett, hogy a gyermek éppen aludt, ezért nem akarta felkelteni, inkább a kocsiban hagyta.

2017. június 19. 6:42

A cikk folytatása...Friss hírek
Szatmár megye: Beomlott egy építmény tetőzete, egy személy meghalt 69 éves nő halt meg szerdán reggel a Szatmár megyei Szaniszlón (Sanislău), mert ráomlott a ház tetőzete – közölte Marius Siladi, a Szatmár megyei katasztrófavédelem szóvivője.
Ebből az egész tripből csak a melleket és a fenekeket értjük Ebben a lapozgatóban először lerendezzük a BET Awards mellkidobós-pucsítós luvnyáit, de ami azután jön, arra sehogy nem lehet felkészülni.
Először érkezett japán küldöttség a Kuril-szigetekre Először kereste fel japán üzleti delegáció a Tokió által vitatott hovatartozású, a második világháború lezárása óta Oroszországhoz tartozó Kuril-szigeteket - jelentette szerdán az Interfax orosz hírügynökség
Kiderült, mi lesz a Force India új neve a Forma-1-ben Force One néven folytathatja Forma-1-es szereplését a jövőben a Force India csapata.Tovább
Bécs kapott egy ízelítőt a valódi Magyarországból A bécsi magyar kulturális intézetben rendezett kiállításon az egyik művet az intézmény igazgatójának utasítására akasztották le a falról.
Először figyeltek meg egymás körül keringő szupermasszív fekete lyukakat Az objektumokat több száz millió fényévre fedezték fel.

Top hírek:
Minden, amit tudni lehet a Pretty Little Liars fináléjáról Végre eljött ez a nap is: már csak néhány óra és lezárul minden idők egyik legizgalmasabb és legnagyobb függőséget okozó sorozata. A PLL-hajrában most összegyűjtöttünk minden infót, ami eddig kiszivárgott az utolsó részről!
10 évet kapott a bajai férfi - álmában ölte meg élettársát Jogerősen tíz év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla kedden egy bajai asszonyt, aki leitatta, majd álmában brutálisan meggyilkolta élettársát.
Tuzson: Magyarországot meg kell tartani olyannak, amilyen Az EU-ban keverik a menekültek és a gazdasági célból érkező migránsok fogalmát - az államtitkár szerint.
AR fejlesztőcéget vett az Apple A német SensoMotoric Instrumentsszel bővül a gyártó kiterjesztett valósággal foglalkozó csapata.
Elütötte a busz, majd nyugodtan sétált tovább, mintha mi sem történt volna – videó Te vagy az Vasember?
Dani Alves biztosan távozik, elköszönt a szurkolóktól A brazil válogatott minden bizonnyal Angliában folytatja pályafutását.