Lemond a francia kormány, hogy néhány nap múlva újra megalakuljon

Nem lesz személyi változás, mivel az összes miniszter mandátumot szerzett.

2017. június 19. 11:16

A cikk folytatása...Friss hírek
Nadal, az egydimenziós mázlista Meglepően sok szurkoló nem örül annak, hogy Nadal ismét világelső lesz. A tenisz hívei mintha kissé belefáradtak volna a spanyol és Federer hosszas uralmába, pedig a többiek számára világos a feladat.
Elhallgat a Big Ben
Esik az olajár, beszakadt az angol font A Korea körüli félelmek gyorsan eltűntek a piacokról, már nem kell a befektetőknek az arany sem, az olaj sem, a részvények annál inkább. Nincs mese, több mint 8 éves a bika, hiszik, ha látják az atomháborút. Esett a Mol, szárnyalt a Richter, széttépték az új mánia-kispapírt, az Appeninnt. Remekel a Waberer's, ötödik napja emelkedik.
Sok-sok tonna Kinder csokit és Nutellát zsákmányoltak Neustadtban Elloptak egy csokoládéval teli nyerges pótkocsit a németországi Neustadtban, a rendőrség szemtanúkat keres a tolvajok kézre kerítésére.
Magyarországra is érkezett mérgezett tojás A termékből egy budapesti vállalkozáshoz szállítottak, a szükséges intézkedéseket már megtették.
Jön a Lego Star Wars eddigi legnagyobb készlete Sejtelmes előzetest tett közzé kedd kora este a Lego. A nem sokat felfedő videó alapján úgy tűnik, a Star Wars és a legózás rajongói is örülhetnek.

Top hírek:
Kim Dzsong Un visszavett, egyelőre nem küldi a rakétákat Kim Dzsong Un észak-koreai vezető tájékoztatást kapott a Guam elleni rakétatámadás terveiről, de egyelőre kivár jelentette kedden a KCNA észak-koreai állami hírügynökség.
Nagy Feró: Imádom a Pappa Piát! A sztárvilág színe-java megjelent a Pappa Pia musical hétfő esti, premier előtti vetítésén. Ott voltak a készítők és az összes szereplő, Szabó Kimmel Tamás, Nagy Feró, Rátóti Zoltán, Ostorházi Bernadett és az x-faktoros Kováts Vera is. Dobó Katát elkísérte kedvese, Zsidró Tamás, Ördög Nóri pedig férjével, Nánási Pállal érkezett.
Moszkva bízik az orosz-amerikai viszony javulásában Oroszország bízik benne, hogy stabilizálódik és nem éleződik tovább az Egyesült Államokkal fennálló viszonya - jelentette ki Szergej Rjabkov orosz külügyminiszter-helyettes a RIA Novosztyi hírügynökségnek hétfőn adott nyilatkozatában
Tökéletes közös szelfit lőtt Mila Kunisékkal egy magyar srác Megnevettette a sztárpárt, és Ashton Kutchernél is jobban néz ki a fotón.
Európai Filmdíjra esélyes Simonyi Balázs ultrafutós dokuja A maratonistákról szóló Ultra című alkotás is bekerült a jelölésért versenyző dokumentumfilmek közé.
A cégeinknek már a fele becsődöl tíz év alatt 2004 óta arányosan egyre több cég megy csődbe hamar.