Gateway to Space, Gateway to Space, jelentkezz! - Nyeremnyjtk

Msfl v Fld krli kerings utn visszatr Budapestre a vilg legnagyobb utaz “r-gyjtemnye", a NASA s az rrepls trtnett feldolgoz Gateway to Space kill­ts. Az emberisg legnagyobb kalandjt vgig k­sr‘ exp jlius 1-t‘l szeptember 11-ig  ltogathat a Millenrison, ezttal azonban nagyobb interakt­v teret s tbb jtkot k­nlva a ltogatknak.

2017. június 19. 10:21

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Magáncég fejleszt hordozórakétát kis műholdak célba juttatására Köztudott, hogy az űriparban a hivatalos állami intézmények mellett jelen vannak a magánvállatok is. Ilyen az ARCA Space.
Irány a Mars? - A Tesla tulajdonos "Vasember" Elon Musk egymillió embert juttatna el a vörös bolygóra A következő 50-100 évben egymillió embert juttatna el a Marsra az amerikai milliárdos. Musk (Tesla, SpaceX) a múlt év őszén egy nemzetközi űrhajózási kongresszuson már beszélt a Mars kolonizációjának ...
Egymillió embert juttatna el a Marsra a következő 50-100 évben Elon Musk Egymillió embert juttatna el a Marsra a következő 50-100 évben Elon Musk - derül ki az amerikai milliárdos, a SpaceX vállalat vezetője által papírra vetett tervekből, amelyet a New Space folyóirat ism...
Gateway to Space – újra a Millenárison Másfél év Föld körüli keringés után visszatér Budapestre a világ legnagyobb utazó „űrgyűjteménye”, a NASA és az űrrepülés történetét feldolgozó Gateway to Space kiállítás.
Felújítással teszik vonzóbbá irodáikat a cégek A CPI folytatja felújítási programját, idén a már meglévő fejlesztések mellett megújul az Árpád híd pesti hídfőjénél lévő Gateway Office Park. A három toronyból álló irodakomplexum felújítását a cég.....
Soha ennyire nem volt látványos meghódítani a csillagokat Az Endless Space 2 minden idők leggyönyörűbb űrstratégiája, ami ráadásul sokkal több annál, hogy szimplán jól néz ki.

Magyar űrkutatót is díjazott a Nemzetközi Asztronautika Szövetség Először részesült magyar tudós a Nemzetközi Asztronautika Szövetség (IAF) legrangosabb, fiatal kutatóknak adható elismerésében. Az IAF Young Space Leadership Awardot öten kapták meg, köztük Bacsárdi L...
Kisebb ütközést vészelt át a NASA holdszondája Ezt a következtetést vonták le a szakemberek, míg mások a felszíni jégre koncentrálnak.
Gondolkodóba estek a NASA tudósai a most felfedezett marsi lyuk láttán Sarki barlang, gödör vagy meteorkráter? Nem igazán tudják még mi látható a déli féltekéről készült műholdképen.
Tíz potenciálisan veszélyes aszteroidát észlelt a NASA Az elmúlt egy év felfedezéseit tették közzé a kutatók.
Putyin néhány ipponért Budapestre jöhet Augusztusban Budapestre látogathat az orosz elnök, a sport mellett arra is lehet ideje, hogy Paksról tárgyaljon Orbán Viktorral.
Üzent Budapestnek Morricone Szívesen megyek Budapestre, nagyszerű város, remek sakkozókkal és zenészekkel írja a filmtörténet egyik legnagyobb hatású zeneszerzője, aki október 18-án érkezik Budapestre zenekarával.