Gateway to Space, Gateway to Space, jelentkezz! - Nyeremnyjtk

Msfl v Fld krli kerings utn visszatr Budapestre a vilg legnagyobb utaz “r-gyjtemnye", a NASA s az rrepls trtnett feldolgoz Gateway to Space kill­ts. Az emberisg legnagyobb kalandjt vgig k­sr‘ exp jlius 1-t‘l szeptember 11-ig  ltogathat a Millenrison, ezttal azonban nagyobb interakt­v teret s tbb jtkot k­nlva a ltogatknak.

2017. június 19. 10:21

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Grand Theft Auto V - az űrben lopkodunk tovább Legyünk őszinték magunkkal egy picit: a Grand Theft Space modnak előbb-utóbb meg kellett történnie.
3 jó számítógépes trükk a mindennapokra Mennyivel egyszerűbb space-t nyomva megállítani a videót, mint az egérrel matatni? Íme, három hasonlóan kézenfekvő tippek azoknak, akik még nem ismernék.
Battlecrew: Space Pirates - itt a free-to-play verzió A Dontnod Eleven csapata mindenki számára ingyenesen elérhetővé tette az oldalnézetes PvP-játékát, a Battlecrew: Space Piratest. Az egyedüli megkötés, hogy naponta csak bizonyos mennyiségű kreditből g...
Átéltem PJ Harvey-val a világfájdalmat a Szigeten A brit punk-rock díva nem bulit csinálni jött Budapestre.
Xbox One PlayIT Show Budapest - így találkozhatsz a Trónok harca szereplőivel Elindult a jegyértékesítés az Xbox One PlayIT Show Budapestre érkező Trónok harca színészek dedikálására és a közös fotózására.
Különleges gép landol holnap délután Ferihegyen Budapestre érkezik a Lufthansa új A350-900-as szélestörzsű gépe szeptember 8-án.

Gyerekeit is magával hozta Pink Budapestre Néhány napja egy kalandparkot is kibérelt kislánya számára, de itt van vele 8 hónapos kisfia is
Állásra jelentkezett egy 9 éves fiú a NASA-hoz, és választ is kapott Az űrhivatal szívesen látja majd a galaxis ifjú őrzőjét.
7 kilométeres sor van az M1-esen Nehéz most eljutni Budapestre.
Így érkezett meg a lehűlés Budapestre Fotók Vasárnap délután a fővárost is elérte az év leghosszabb hőhullámát lezáró lehűlés.
Kilenc éves kisfiú is jelentkezett a NASA állására A NASA válaszlevelében gratulált neki.
Dühöngő utas miatt fordult vissza a Budapestre tartó torontói járat Bosszankodhattak a Torontóból Budapestre tartó Air Canada-járat utasai: egy társuk viselkedése miatt még azelőtt vissza kellett fordulniuk, hogy elhagyták volna az amerikai kontinenst.