Putyin szerint Oroszország ellenfelei túldémonizálják Sztálint

Vajon mire gondolhatott, mennyire szabadna démonizálni egy diktátort, aki alsó hangon is 20-30 millió állampolgárával végezhetett?

2017. június 19. 13:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Meghosszabbítják az Oroszország elleni szankciókat A Krím-félsziget önkényes elcsatolása miatt.
A válogatott helyett a pókerasztalnál parádézott a gólerős csatár Max Kruse Oroszország helyett Las Vegasban tett le valamit az asztalra.
Hidegzuhanyként érhette Putyinékat az újabb szankció Komoly hatása nem lesz, de még így is sokat jelent, amikor éppen csak kapálózik Oroszország az kétszázalékos GDP-növekedésért.
Putyin nem tekinti ellenségnek Amerikát Oroszország nem tekinti ellenségének az Egyesült Államokat, és készen áll a kapcsolatok normalizálására - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtökön Moszkvában, a közönség kérdéseire válas...
Az amerikai szenátus elsöprő többséggel szavazott meg új szankciókat Oroszország ellen De az új intézkedésekre még a képviselőháznak és Trumpnak is rá kéne bólintania. A választásokba való beavatkozást büntetnék ezzel.
Ez Oroszország: ellenzékit zárnak börtönbe Harmincnapos elzárásra ítélte egy moszkvai bíróság hétfőn este Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikust azzal a váddal, hogy ismételten megszegte a tüntetések szervezésére vonatkozó szabályokat.

Putyin: az Iszlám Állam Dél-Oroszország és Közép-Ázsia destabilizálására készül A G20 csúccsal kapcsolatban azt közölte a Kreml, hogy egyelőre csak egy Putyin-Macron különtalálkozót szerveznek.
Késik a szíriai béke: elmarad az újabb asztanai forduló Meghatározatlan időre elhalasztották a szíriai béketárgyalások következő fordulóját, amelyet a kazah fővárosban június 12-13-án terveztek megtartani Oroszország, Irán és Törökország védnöksége alatt -...
Háromgólos vereség az oroszoktól (Labdarúgás) A magyar labdarúgó-válogatott hétfő este felkészülési mérkőzésen 3–0 arányú vereséget szenvedett Oroszország legjobbjaitól 12 ezer néző előtt a Groupama Arénában.
Új típusú űrhajót fejleszt Oroszország Hat űrhajós is lehet majd egyszerre a Federacija fedélzetén.
Oroszország gazdasága harmadik negyedéve növekszik Oroszország gazdasága immár harmadik negyedéve növekszik - jelentette ki Elvira Naibullina, az orosz központi bank elnöke hétfőn az Állami Dumában.
Csúcsfegyverekkel szerelhetik fel az oroszok a törököket Oroszország közel áll ahhoz, hogy a legmodernebb S-400 légvédelmi rendszerek eladásáról írjon alá szerződést Törökországgal - közölte a Rosztek állami konszern.