Biztonsági őrök vertek meg egy férfit a Kolorádó fesztiválon, a tettesek azóta sincsenek meg

Fizető vendég Feri berúgott a fesztiválon, a biztonsági szolgálat pedig úgy döntött, kirakja az eseményről. Az erdőben verték a sötétben, egy szemtanú sokkolónak írta le a jelenetet. Az elkövetőket azóta sem sikerült azonosítani.

2017. június 19. 12:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Bíróság elé állítják Hujber Ferit Újabb viharfelhők gyülekeznek Hujber Feri feje felett, kábítószer miatt állítják bíróság elé. A színész nyilvános beismerést tett.
Nahát! Rippel Feri sóval enyhítette a cukoréhségét Rippel Feri a ketogén diétára esküszik, amivel 20 kg-tól sikerült megszabadulnia. Nagyon jól érzi magát a bőrében, de bevallotta, hogy kezdetben voltak nehézségek, mint például a cukormegvonás, amit s...

Friss hírek
Lövöldözésekben hatan meghaltak, huszonheten megsebesültek Chicagóban Hatan meghaltak, huszonheten megsebesültek számos lövöldözésben a hét végén Chicagóban, az Egyesült Államok harmadik legnagyobb városában jelentette be vasárnap a helyi rendőrség.
A Szent Jobb-körmenet közvetítése itt újra megtekinthető Véget ért a Szent Jobb-körmenet Budapesten. A Duna Televízió közvetítése itt újra megtekinthető.
19 ember halt meg egy dél-afrikai buszbalesetben Sokkal többen utaztak a kisbuszban, mint amennyi megengedett lett volna.
Levelet kaptunk Putyin látogatása előtt a nemzeti ünnepre időzítve A néhány nap múlva kezdődő budapesti dzsúdó-világbajnokságra Vlagyimir Putyin orosz elnök is ellátogat és valószínűleg ezzel, illetve az oroszok által az egyeztetésekre javasolt témákkal is összefügg...
Folytatódik a védett épületek felújítása Tolnán Idén is folytatódik a helyi védelem alatt álló épületek felújítása Tolnán, ahol az utóbbi évtizedben több mint ötven védett ingatlan újult meg önkormányzati támogatással a helyi értékvédelmi rendelet alapján.
Madonna összes gyereke egy közös családi fotón A világsztár énekesnő születésnapja alkalmából készíttett a vidám felvételt.

Elköltözött otthonról! Vadul csajozik Hujber Feri Néhány hete már megjelentek olyan hírek, romokban van Hujberék házassága. Korábban pedig épp a színész mesélt arról, nyitott kapcsolatban él a feleségével.
Pál Feri atya a gondolatok hatalmáról Pál Ferenc Szavak nélküli válaszok Volt egy kedves ismerősöm, akinek HeineMedin-betegség következtében lebénult szinte minden izma, vastüdőben élt
Drogot találtak Hujber Feri lakásán a rendőrök, ő maga vallotta be A szerevezetében is kimutatták az anyagot.

Top hírek:
1 pohár ebből reggel lapos hasat és ragyogó bőrt varázsol Így készítsd el Egyszerűen összedobhatod a finom, laktató smoothie-t, ami ráadásul elképesztően jó hatással van a bőrödre, és a fogyást is beindítja.
Áder átadta a Szent István Rend díjakat
40 éve állt Föld körüli pályára a legsikeresebb űrszonda 1977. augusztus 20-án Föld körüli pályára állt a világ eddigi legsikeresebb űrszondája, az amerikai Voyager-2, az egyedüli űrjármű, amely a Naprendszer mindkét jégóriását, az Uránuszt és a Neptunuszt is meglátogatta.
Orbán és Kövér is ellógott a zászlófelvonásról Áder Jánosnak kellett kiállnia az esőre.
Szakértő: a feltételezett elkövető akár újra járókelők közé hajthat Gyarmati István biztonságpolitikai szakértő szerint a barcelonai gázolásos merénylet feltételezett elkövetője, aki ellen most is hajtóvadászat folyik, akár újra járókelők közé hajthat.
Időjárási ok miatt nem járt a 3-as metró Különös ok miatt nem közlekedett egy szakaszon a kék metró: a BKK ugyanis azt közölte, hogy a M3-as metró helyett pótlóbuszok közlekednek vasárnap reggel Újpest-Központ és a Lehel tér között "időjárási ok" miatt.