Biztonsági őrök vertek meg egy férfit a Kolorádó fesztiválon, a tettesek azóta sincsenek meg

Fizető vendég Feri berúgott a fesztiválon, a biztonsági szolgálat pedig úgy döntött, kirakja az eseményről. Az erdőben verték a sötétben, egy szemtanú sokkolónak írta le a jelenetet. Az elkövetőket azóta sem sikerült azonosítani.

2017. június 19. 12:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Éltük, imádtuk, túléltük - így látták a fesztiválozók a Kolorádót 2017-ben A Kolorádó kilóg a nagy hazai fesztiválok közül, de még mindig ez a legnyugisabb.
Idén is megérte annyit gyalogolni Most, hogy vége a II. Kolorádó fesztiválnak, levonjuk a tanulságokat.
Rég nem uborkaszezon: a nyár első felében nem győzünk válogatni a koncertek között Pénteken a Kolorádó Fesztiválon a brit BEAK fellépésével lehet, hogy egy új átmenet tanúi lehetünk a hazai fesztiválpiacon. A nem húzónevekkel operáló magyar fesztiválok új felfogást hozhatnak a haza...

Klassz dolog a belváros, de néha nagyon szomorú Csete Manek Gábor ismert figurája a pesti éjszakának: a nevéhez köthető a Fogasház, a Toldi, a Lärm, a Kolorádó Fesztivál és a Dobrumba.
Megjelent ötezer fiatal, a szeme sem rebbent A cserkészpark gondnoka az erdőben él, mint egy magányos farkas, évente egyszer házhoz jön a Kolorádó Fesztivál. Videó készült Misi bácsiról.
"A nézők kikockázták, hogy Gál Feri kerti partiján ott van Orbán kisbusza" A mai sorozatok között akkor lehet kiemelkedőt alkotni, ha egy ősi történetet tálalnak új stílusban, ám sokan a történetet csavarják túl - állítja Tasnádi István, aki vezető írója volt az utóbbi évek...