Terrorizmus a YouTube-on? Megelégelte a Google, ezt lépi

Míg egyfelől a YouTube a szólásszabadság egyik bástyája, éppen ezt a szabadságot használhatják ki a terroristák. Ideje volt, hogy lépjen a keresőóriás.

2017. június 19. 13:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Fejhallgatóba költözik a Google Assistant A legutóbbi Google app kódja legalábbis erről árulkodott.
Megugrottak a gyanús Google-keresések: tömegek nézték védőszemüveg nélkül a teljes napfogyatkozást A Google-kereső statisztikái arról árulkodnak, hogy voltak az amerikai elnökhöz hasonlóan bátor nézelődők, akik védőszemüveg nélkül nézték a napfogyatkozást.
Mi újat hoz az Android Oreo? A Google ma teszi elérhetővé az Andorid 8.0 stabil változatát. Ezekkel az újdonságokkal érkezik majd.
Biztonságosabbá válik a Google Chrome A rosszindulatú bővítményekkel is felveszi a harcot a böngésző.
Rendkívüli hírek dobozt kapott a mobilos YouTube A normál adást nem szakítja meg a videómegosztó újítása.
Nagyok egymás között: ezért fizet évente milliárdokat a Google az Apple-nek Nem adják ingyen azt, hogy egy alkalmazás alapértelmezett legyen egy olyan népszerű eszközön, mint amilyen az iPhone.

Rasszista weboldalt kapcsolt le Oroszország A Google a héten tiltotta le a portált.
Marad a Google az IOS-eszközök keresője Az Apple ezért ma már évi három milliárd dollárt kap, a cég szolgáltatása gyakorlatilag az iOS összes verziójában szerepelt.
Megérkezett a Google Allo böngészős változata Persze nem úgy működik, mint ahogy azt bárki gondolná.
Már jövő héten érkezhet az Android O Még ebben a hónapban kibocsáthatja a Google mobil operációs rendszerének újabb verzióját, az Android 8.0-t, azaz az Android O-t.
Tehetségtábor roma fiataloknak - van, aki már YouTube-toplistára jutott Nyolcadszor szervezett tábort tehetséges roma gyerekeknek a Polgár Alapítvány, több közülük a közösségi oldalakon is megvillant.
YouTube-őrület: Vajon mi a Despacito titka? Mi lehet a YouTube szervereit súlyosan megdolgoztató, Despacito-féle tartalmak receptje?