Terrorizmus a YouTube-on? Megelégelte a Google, ezt lépi

Míg egyfelől a YouTube a szólásszabadság egyik bástyája, éppen ezt a szabadságot használhatják ki a terroristák. Ideje volt, hogy lépjen a keresőóriás.

2017. június 19. 13:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Új videoformátumot vezet be a YouTube-on a Google A 180 fokos videókban a néző szabadon forgathatja a fejét egy VR-headsettel, és nem marad le az érdekességekről, mint a 360 fokos tartalmakban.
AMD EPYC, NVIDIA-s billentyűzet, egymillió dolláros zsarolás Rendszerchipet gyártana már a Google is, kiszivárgott személyes adatok.
Periscope videókkal is lehet pénzt keresni A Twitter videós almárkája honorálná a videógyáros felhasználók erőfeszítéseit. YouTube-ozás után érkezhet a periszkópozás?
Ezekre a szexpózokra kerestek rá a legtöbben a Google-ben: az 5 legnépszerűbb Nem biztos, hogy ezekre tippeltél volna.
A Spotify és a YouTube egyben: ha zenét hallgatna, jól jön ez az alkalmazás A Spotify válogatásait YouTube-os lejátszási listákkal kínálja ez az ingyenes zenehallgató alkalmazás.
Ami mozog, azzal már tervez a Google utazástervező

A nap legfontosabb hírei – 2017. június 18. Brutális erdőtűz Portugáliában, óriásbüntetést kaphat a Google, 75 éves Paul McCartney. Hírösszefoglaló apák napján.
Turbózd fel a Google Naptárad a legjobb trükkökkel Ugyan ez nem a Sunrise csodanaptár, de már hasonlít.
Financial Times: Brüsszel neki fog menni a Google-nek Először történhet meg, hogy a keresője miatt megbüntetik a világ egyik legnagyobb cégét.
Ha letöltötte ezeket az androidos appokat, akkor most bajban lehet A Trend Micro által nevesített 75 app csak nagyjából a tizede azon fertőző alkalmazásoknak, amelyek befészkelték magukat a Google Playbe, és akár kényes felhasználói adatokat is megszerezhetnek.
A Google azt szeretné, ha sokkal több dolgodat tartanád a Drive-ban Hamarosan ezért nem kell majd külön töltögetni, a Drive automatikusan szinkronizálja majd a számítógépeden lévő mappákat a netes mappákkal.
Van még egyáltalán szükséged hagyományos televízióra? Már most sem biztos, hogy szükséged van rá, főleg, ha értesz idegen nyelvet. Számos módon el lehet érni külföldi és hazai adókat az interneten, a Youtube-on keresztül, a tévétársaságok honlapjain vagy...