A Spotify jön fel, mint a talajvíz, dőlnek a milliárdok is de lenne itt egy komoly probléma

A streaming zeneszolgáltatás napról napra egyre népszerűbb, gyorsan növekszik a felhasználók száma, és persze a bevétel is, de van valami, amiben képtelen javulni, és ez aggasztó lehet a Spotify jövőjét tekintve.

2017. június 19. 14:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Spotify-riválist indíthat a Tesla Meglepő, de állítólag saját zenei streaming szolgáltatáson dolgozik az autógyártó.
Offline is elérhető a Spotify a Gear S3-on A Samsung Gear S2-vel és S3-mal már offline is hallgathatjuk kedvenc Spotify tartalmainkat.
A Spotify és a YouTube egyben: ha zenét hallgatna, jól jön ez az alkalmazás A Spotify válogatásait YouTube-os lejátszási listákkal kínálja ez az ingyenes zenehallgató alkalmazás.

Fedezzen fel jó számokat: itt úgy lehet válogatni a Spotify zenéi között, mint a Tinderen A Spotify előfizetői böngészőben és iPhone-on is kipróbálhatják ezt az ingyenes szolgáltatást, ami ugyanúgy működik, mint a Tinder, csak zenékkel.
Bocs, nem direkt volt! - mondta Taylor Swift, azzal jól megszívatta Katy Perryt Nemcsak, hogy Perry albummegjelenésével egyszerre tért vissza a Spotify-ra, de a régi lemezét is többen hallgatják, mint Perry vadonatúj dalait.
Ha szereti a House of Cards sorozatot, örülni fog a Spotify meglepetésének Napjaink egyik legnépszerűbb sorozata, a Kártyavár (House of Cards) ötödik évadának alkalmából a Spotify egy olyan kérdéshez készített lejátszási listát, amelyen sok rajongó talán el sem gondolkodott...
Zenekiadókat és dalszerzőket kompenzál a Spotify A Spotify kompenzálja a zenekiadókat és dalszerzőket, akiknek számait a jogdíjak kifizetése nélkül használta.