A Spotify jön fel, mint a talajvíz, dőlnek a milliárdok is de lenne itt egy komoly probléma

A streaming zeneszolgáltatás napról napra egyre népszerűbb, gyorsan növekszik a felhasználók száma, és persze a bevétel is, de van valami, amiben képtelen javulni, és ez aggasztó lehet a Spotify jövőjét tekintve.

2017. június 19. 14:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Spotify is reagált a charlottesville-i tragédiára: letiltották a fehér felsőbbrendűséget hirdető zenéket Az Egyesült Államokban a Spotify elérhetetlenné tette a zenéket, amelyek a fehér felsőbbrendűséget hirdetik, és folyamatosan kutatnak az ilyen tartalmak után.
A Spotify egy cikkből tudta meg, hogy 37 neonáci zenekar is elérhető a felületén A streaming-oldalról végül le is törölték a gyűlöletkeltő bandák számait.
A Spotify eltávolítja az adatbázisából a gyűlöletzenét játszó együtteseket Elsősorban a neonáci együttesekről van szó.
Megjelent Xbox One-ra a Spotify Igaznak bizonyult a pár napja felröppent pletyka, a világ egyik legnépszerűbb zenei szolgáltatása, a Spotify már a Microsoft konzolján is elérhető.
A Microsoft lebuktatta magát: tényleg jön a Spotify az Xbox One konzolokra Az Xbox One újdonságait bemutató videóban ugyan nem beszéltek a Spotify-ról, mégis belekerült a felvételbe, így már biztosra vehető: a streaming szolgáltatás hamarosan már nem csak PlayStationre kíná...

Érkezik a Spotify az Xbox One-ra A népszerű alkalmazást eddig csak Playstation 3 és 4 konzolokon lehetett elérni.
Xbox One-ra is eljöhet a Spotify Még nincs az ügyben hivatalos információ, de néhány Reddit-felhasználó posztjából úgy tűnik, a PlayStation 4 mellett immár Xbox One-on is elérhető lesz a zenestreamelő szolgáltatás, a Spotify.
Az idén tőzsdére mehet a Spotify A zenei szolgáltató a konkurenseinél jóval gyorsabban növekszik, de a nagy pénzek besöprése előtt még egy kiadóval meg kell állapodniuk.
Kegyetlenül menetel a Spotify Kilőtt az előfizetők száma, hamarosan tőzsdére mehet a vállalat.
Elérte a 60 millió előfizetőt a Spotify A svéd startup eszméletlenül gyorsan növeli az előfizetői számát. A gyors siker miatt a zeneiparban többek is a Spotify modelljét tartják a jövő meghatározójának. A cég idén, a negyedik negyedévben me...