Megrepedt házak: nyolc év küzdelem után buktak el a lakók

A 43-as főút mellett élők háza Románia és Bulgária 2007-es uniós csatlakozás után ment tönkre a megnövekedett forgalomtól, de végül ezt nem sikerült kétséget kizáróan bizonyítani.

2017. június 19. 14:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Bronzérmet szerzett a magyar minifutball válogatott A Románia elleni mérkőzésen nem született gól, szétlövéssel nyertek a mieink.
Majdnem háromszoros az árszintkülönbség az EU-tagállamok között A két véglet Dánia és Bulgária.
Magyarország egy helyben topog GDP-ben és tényleges egyéni fogyasztásban az EU lemaradói között vagyunk. Az unió leggazdagabb országa továbbra is Luxemburg, a legszegényebb Bulgária. Kijött a friss Eurostat-jelentés.
Bukarestnek több milliárd dollárjába kerül az amerikai pártfogás Klaus Iohannis külpolitikai sikereként könyvelték el a szombaton megjelent bukaresti sajtókommentárok azt, hogy Donald Trump amerikai elnök fogadta a román államfőt, és az Egyesült Államok támogatásár...
Iohannis: Romániának eltökélt szándéka harcolni a korrupció jelentette nehéz örökség ellen Románia a kommunista diktatúrából örökölte át a korrupciót, de eltökélt szándéka harcolni e nehéz örökség ellen – mondta Klaus Iohannis szerdán Washingtonban.
Románia belgiumi nagykövetsége figyelemmel kiséri a megbírságolt kamionosokat Románia belgiumi nagykövetsége figyelemmel követi azoknak a román állampolgárságú kamionsofőröknek az ügyét, akiket megbírságolt a belga rendőrség – írja közleményében a külügyminisztérium.

Trump a román államfővel találkozik elsőként a régióból Románia iparkodott beígérni a katonai ráfordítás növelését, meg is lett az eredménye.
Varsóban tanácskoztak a Visegrádi országok agrárminiszterei A V4 országok agrárminiszterei 2017. június 2-án Varsóban tanácskoztak Szlovénia, Románia és Horvátország tárcavezetőivel kiegészülve. A július 1-től esedékes magyar V4 elnökséget megelőző utolsó agrá...
Az amerikai elnök fogadja a román államfőt Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke a jövő héten fogadja hivatalában Románia államfőjét, Klaus Iohannist - adta hírül szerdán a Fehér Ház sajtótitkára, Sean Spicer.
Újabb téren előzte Magyarországot Románia Rájöttek, hogy vannak titkosszolgálati anyagok, amikkel zsarolni lehet embereket.
Magyarország-Szlovákia-Románia-Ukrajna ENI Határon Átnyúló Együttműködési Program 2014-2020
Orbán váratlan helyről kapott támogatást Brüsszel ellen Románia is ellenzi a kétsebességes Európa ötletét, és szomszédunk szerint nincs szükség újabb technikák bevezetésére a Lengyelországgal és Magyarországgal kapcsolatos vita rendezésére.