Olcsóbban tankolhatunk benzint szerdától

A kutankénti akár 50 forintos különbség miatt a 3 forintos árcsökkentés hatása lehet, hogy elsikkad majd.

2017. június 19. 13:31

A cikk folytatása...Friss hírek
Javulhat a nyúltenyésztők helyzete Növelni kell a nyúlhús fogyasztását Magyarországon ahhoz, hogy stabilizálni lehessen a nyúltenyésztők helyzetét - jelentette ki a Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára pénteken Debrecenben.
Itt vannak a 33. heti Ötöslottó nyerőszámai 2 875 000 000 forint a tét....
Tudja, ki van az új 45 ezer forintoson?
40 éve halt meg a rock and roll királya 1977. augusztus 16-án halt meg a rock and roll Királya, Elvis Presley, minden idők egyik legnagyobb hatású és legsikeresebb előadóművésze, akinek népszerűsége halála után sem csökkent.
Mit adjunk nászajándékba? Ezeknek örülnek legjobban a párok A készpénz után a második legnépszerűbb nászajándék az utalvány, értéke akár 50-100 ezer forint is lehet, ha közeli rokonok, családtagok adják. A műszaki cikkek mindig a kívánságlista elejére kerülnek. Esküvők tekintetében még mindig a legkedveltebb időszak a nyár, az ajándékkártyák értékesítésében ezek a hónapok a műszaki áruházláncok számára is kimagaslóak.
Olyat léphet a világ legnagyobb állami alapja, mint még soha Közel ezer milliárd dollárnyi vagyont kezel a világ legnagyobb vagyonalapja, de egyre több kritika éri a kockázatkerülő befektetései miatt, ez pedig a hozamokon is meglátszik. Már javában folynak az...

Top hírek:
Őrült hullámvasút: 16 és 36 fok között alakul a mai hőmérséklet Mutatjuk, hol, mikor, milyen idő lesz....
Merénylet Barcelonában: a turizmusnak is odaverhet Két - a hatóságok szerint egymással összefüggésben lévő - terrortámadást is elkövettek csütörtökön Spanyolországban. Az akcióknak akár komoly következménye lehet az európai turizmusra is.
Megmondjuk, mit tudunk a traktorról, a kazahok meg cserébe a halakról mesélnek Fazekas Sándor mezőgazdasági együttműködésről tárgyalt Asztanában.
Nyugdíjáról vallott Bangó Margit: egy nagy szerencséje van Valamiben sok nyugdíjasra hasonlít....
Tudja, ki van az új 45 ezer forintoson?
A milliárdos guru is otthagyja Trumpot Carl Icahn, a gigantikus felvásárlási ügyleteiről ismert amerikai befektetési guru és otthagyja az elnök tanácsadó testület, ő is menekül a süllyedő hajóról.