Olcsóbban tankolhatunk benzint szerdától

A kutankénti akár 50 forintos különbség miatt a 3 forintos árcsökkentés hatása lehet, hogy elsikkad majd.

2017. június 19. 13:31

A cikk folytatása...Friss hírek
Új tulajdonoshoz kerül a The Body Shop Megválik a francia L'Oreal a The Body Shop kozmetikai lánctól.
Változás a kozmetikai piacon: új kézbe került a híres márka Új tulajdonost talált a magyarországon is jelen lévő The Body Shop.
Nehéz a bányászok élete, főleg az uránnal és a döglött macskával A legutáltabb befektetésekből lesznek néha a legjobb üzletek, egy ilyen nagyon utált szektor az uránbányászat. A fukushimai katasztrófa után hatalmas mélyrepülésbe került, de az utóbbi fél évben már komoly jelei látszanak egy fordulatnak. Hacsak nem a döglött macska pattant fel.
Így úszd meg olcsóbban a Balatont: mutatjuk a trükköt Rengeteget lehet ezzel a megoldással spórolni....
Már Bajnokok Ligája meccset is közvetít a Facebook A Fox és a Facebook megállapodott: szeptembertől Bajnokok Ligája meccseket közvetít Amerikában Zuckerberg vállalata. A Facebook a 21st Century Fox sport divíziójával kötött üzletet, ennek...
97 milliárdot költünk jövőre csak határvadászokra A határvédelmi költségvetés pedig összesen több mint 300 milliárd lesz, 2010 óta jócskán felduzzadt.

Top hírek:
A tartós hőség veszélye miatt mára is figyelmeztetést adtak ki A tartós hőség veszélye miatt négy északkeleti megye kivételével az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki keddre a meteorológiai szolgálat.
Az új törvény miatt 22 millió amerikai maradna egészségbiztosítás nélkül A Trump-kormányzat új egészségbiztosítási törvényének elfogadása esetén tíz év alatt mintegy 22 millióval nőne a biztosítás nélkül maradó amerikaiak száma - közölte egy pártoktól független elemző intézet.
Az MNB 100 milliárd forintért kötött üzletet a devizaswap-tenderen A Magyar Nemzeti Bank (MNB) egy hónapos futamidejű finomhangoló devizaswap-tendert tartott hétfőn, a beérkezett 127 milliárd forint banki ajánlatból 100 milliárd forintot fogadott el - közölte a jegybank a honlapján.
A világ jegybankárain ma a befektetők szeme Egyelőre csendesen indul a nap a bankközi devizapiacon, a forint továbbra is kicsivel 310 alatt jár az euróval szemben, miközben a közös európai fizetőeszköz minimálisan erősödik a dollár ellenében....
Csődbe ment a Takata, de a miskolci gyár nem zár be, sőt bővítik Európában nyereséges a cég.
Megszólalt Draghi, máris ugrik az euró Kedd délelőtt alig kezdődött el Mario Draghi előadása egy portugáliai konferencián, máris erősödni kezdett az euró a dollárral szemben, így ismét bőven 1,12 felett jár a jegyzés. Alig várták Draghi...