Az ATV a leghíresebb magyar férfi pornószínészt szólaltatta meg apák napja alkalmából

Choky Ice teljesen normális magyar apának tűnik az EMMI család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkára mellett.

2017. június 19. 14:16

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Jövőre is használhatóak a régi töriatlaszok az érettségin Az Emmi nagyon engedékennyé vált az atlaszbotrányban, egy év haladékot kaptak a nebulók.
Emlékséta a totalitárius diktatúra áldozataiért Emléksétát rendeznek szerdán a totalitárius diktatúra áldozatainak emléknapja alkalmából jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára az M1 aktuális csatornán.
Húsz helyszínen tartanak szakmai tanévnyitó konferenciát Húsz helyszínen tart megyei és fővárosi szakmai tanévnyitó konferenciát az Oktatási Hivatal (OH) augusztus 24. és szeptember 6. között az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) és a Klebelsberg Közpo...
Rétvári: Mi nemzet szeretnénk lenni Magyarországon Mi nem egy nemzetiség szeretnénk lenni Magyarországon, hanem a magyar nemzet" - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára.
Csak novemberig biztos az esztergomi szülészet jövője Az Emmi helyettes államtitkára elismerte, hogy baj van a létszámmal az esztergomi kórház szülészetén, de csak azt hangoztatta, hogy novemberig megoldott a betegek ellátása.
Harmincezer forintos megtakarítást jelenthet az ingyenes nyelvvizsga Az első nyelvvizsga megszerzésének állami támogatása jövőre átlagosan 34 500 forintos megtakarítást jelent a fiataloknak és családjuknak - olvasható az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) az MT...

EMMI: elítélendő, ha a munkáltató fogyatékos embert károsít meg Határozottan elítéli az Emberi Erőforrások Minisztériuma, ha egy munkáltató jogellenesen fogyatékos embert megkárosít, és jogi fellépést javasol az ilyen esetekben - közölte a tárca kedden az MTI-vel.
Ételek, amiket kitiltottak az iskolákból Körlevélben tájékoztatta az iskolaigazgatókat az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) az iskolai büfékben árusítható, valamint a tiltott termékekről - közölte Rétvári Bence, a tárca parlamenti álla...
Egyre kevesebb a nem tanuló, nem dolgozó fiatal A kormány fontosnak tartja, hogy fiatalbarát, jövőorientált és kiszámítható politika megvalósításával járuljon hozzá a fiatalok képességeinek kibontakoztatásához, az aktív társadalmi szerepvállalásuk ...
"Magánügy!" - Így reagált az EMMI a gyerektáborvezető édes életére Mi más is lehetne egy napi 110 ezer forintért bérelhető villa?
A régió országainak összefogását is segítik a nemzetiségi táborok Az identitáserősítés mellett a közép kelet-európai régió egymásra utalt országainak összefogását is segítik a fiataloknak tartott nemzetiségi táborok, amelyek megrendezését az idén a korábbi években a...
Melyik előadásokat néztük meg tavaly a legtöbben? A HVG-nek, az EMMI adatai alapján készült összeállításából többek között ez is kiderül, több kategóriában is megmutatva a legnépszerűbb produkciókat. [...] Bővebben!