Az új gellérthegyi játszótértől megvadult búgócsigává változnak a gyerekek

Hétvégén megnyílt és állati lett az új csúszdás játszó. Tömegesen rohamozták meg a kiéhezett családok.

2017. június 19. 14:14

A cikk folytatása...Friss hírek
Ronnie O'Sullivan: Imádok összeomlani Egészen elképesztő sztorit mesélt el a tavalyi sznúker-világbajnokságról.
Fotósorozat: Szibéria, a hideg és az illegális mamutagyar-vadászat hazája Ez a gazdagság felé vezető legkönnyebb, de egyben legveszélyesebb út is.
Életében először vigyázott unokájára Nagy Feró Babafelvigyázásáról fotót is feltöltött a Beatrice frontembere.
Új dinoszauruszfajt fedeztek fel Svájcban Nagyjából 150 millió éve élt, lábnyomai alapján több mint 10 méteres is lehetett.
Megkérdezték Orbánt, hogyan ellenőrizhető, hányan küldték vissza a konzultációt A miniszterelnök hivatala szerint a konzultáció sikerét az mutatja, hogy soha nem látott számban vettek részt benne a magyarok.
Ingyenes tankönyv készül az informatikai biztonságról Mindenki számára ingyenesen elérhető, az informatika (IT) biztonsági alapismereteit átfogóan ismertető könyvet tesz közzé elektronikus formában a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság (NJSZT) - közölte a szervezet az MTI-vel kedden.

Top hírek:
Meg akarták gyilkolni Kim Dzsong Unt A volt dél-koreai elnök összeesküvést szőtt Kim Dzsong Un ellen
Minden, amit tudni lehet a Pretty Little Liars fináléjáról Végre eljött ez a nap is: már csak néhány óra és lezárul minden idők egyik legizgalmasabb és legnagyobb függőséget okozó sorozata. A PLL-hajrában most összegyűjtöttünk minden infót, ami eddig kiszivárgott az utolsó részről!
Nagy PIZZAhoroszkóp! Te mit eszel?
A tartós hőség veszélye miatt mára is figyelmeztetést adtak ki A tartós hőség veszélye miatt négy északkeleti megye kivételével az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki keddre a meteorológiai szolgálat.
10 évet kapott a bajai férfi - álmában ölte meg élettársát Jogerősen tíz év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla kedden egy bajai asszonyt, aki leitatta, majd álmában brutálisan meggyilkolta élettársát.
Csajok hajnalig - Ronda ügy 2 Mindenki volt már olyan legény- vagy lánybúcsúban, ahol meghalt egy sztriptíztáncos. Most felidézhetjük, hogy akkor mihez kezdtünk a holttesttel.