Az új gellérthegyi játszótértől megvadult búgócsigává változnak a gyerekek

Hétvégén megnyílt és állati lett az új csúszdás játszó. Tömegesen rohamozták meg a kiéhezett családok.

2017. június 19. 14:14

A cikk folytatása...Friss hírek
Átnevezte a kormány a Gazprom-egyezményt, hogy titkolhassák, mit írtak alá Tervezet helyett döntés-előkészítő anyagnak nevezi a kormány a Gazprommal kötött egyezményüket, így jogszerűen titkolhatják, mi szerepel benne.
Kajmán gyomrában találhatták meg az eltűnt brazil parasztot Halászat közben ragadta el a négyméteres állat.
Megint bekrepált a felújított M3-as A Forgách utcánál nem záródtak az ajtók, az utasokat leszállították.
Létezik halálra csikizés? 12 tény a csiklandozásról Tényleg halálra lehet valakit csiklandozni? Ki szereti jobban, ha csiklandozzák, a nők vagy a férfiak? Hol a legcsiklandósabbak emberek? Itt most mindent megtalál, amit eddig nem tudott erről az ingerlő érintésről. ...
Szervezők szerint biztonságos lesz az első budapesti Duna-átúszás A szervezők szerint biztonságos lesz szeptember 2-án az első budapesti Duna-átúszás a Szabadság híd pesti hídfője és a Műegyetem rakpart között, az eseményre a második Budapest Urban Games (BUG) keretein belül kerül sor.
Az anya nagyon büszke az egyetemre felvett lányára, aki a terrortámadásban hunyt el A 18 éves Georgina Callandert felvették a lancashire-i Edge Hill Egyetem gyermekgyógyászati szakára jelentette be édesanyja. A lány azonban nem kezdheti meg a felsőoktatási tanulmányait, ugyanis ő a manchesteri terrortámadás egyik áldozata. A május 22-i Ariana Grande koncert végén egy merénylő egy hátára erősített bombát élesített, melyben 22-en haltak meg, köztük Georgina is.

Top hírek:
Csoportos leépítés az FHB-nál A takarékszövetkezeti integráció miatt szűnnek meg státuszok, a részvényárfolyam stabil.
Pénzt vagy éveket!: Oláh Gergőt és Kocsis Tibort egy szakáll ˝vitte be az erdőbe˝ A Pénzt vagy éveket! műsorában Oláh Gergő és Kocsis Tibó az eddigi legnagyobb összeget nyerték meg Kasza Tibitől. Gergőék elmondták, segített nekik, hogy régóta ismerik egymást, illetve a jó megérzésüknek is köszönhetik, hogy ilyen sokat nyerhettek. Ha kíváncsi vagy, hogy mire fogják költeni, akkor ...
Már pénteken megkezdődnek a lezárások Nem ajánlott megszokásból közlekedni.
Tükröm-tükröm mondd meg nékem...
Túszdráma volt egy holland rádióállomáson Egy férfi késsel túszul ejtett egy nőt.
A Katinkáról daloló Barátok közt szereplő: Azt hittem, mogorvább Shane Hasít az interneten az a hiphopszám, amit három fiatal, Pribelszki Norbert, Simon Boldizsár és Tóth B. Richárd írt a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinkáról. A dal annyira ütős lett, hogy még az Iron Lady edző-férje, Shane Tusup is gratulált a srácoknak.  Meglepődtem, hogy ennyire bejött neki fogalmazott a Borsnak Pribelszki, miután az amerikai tréner kiírta az Instagramra: Igen, srácok! Ezt odaraktátok! Azt hittem, sokkal mogorvább ember, aki nem veszi a poénokat tette hozzá a Barátok közt című sorozatban Mayer Ottót alakító színész.