Terrorizmus gyanújával őrizetbe vettek egy iraki menedékkérőt Olaszországban

Az olasz terrorizmus ellenes nyomozó-igazgatóság (Digos) őrizetbe vett egy iraki férfit egy menedékkérőket befogadó olaszországi táborban, mert az Iszlám Állam nevű terrorszervezetnek toborzott embereket és azt hirdette, hogy az európai hitetlenek torkát el kell vágni - közölték hétfőn az olasz hatóságok.

2017. június 19. 14:19

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Jóval korábban kezdődött idén a szüret a hőség sújtotta Olaszországban A világ legnagyobb szőlőtermesztő országában pénteken hivatalosan megkezdődött a szüret, a hőség sújtotta Olaszországban az elmúlt évtizedben nem volt példa arra, hogy ilyen korán hozzálássanak a szől...
Benyó Máté győzött, a Swift Cup Europe nyert Olaszországban Különleges és rendhagyó futammal folytatódott a Slovakiaring után az immáron európaivá terebélyesedett, de magyar alapítású Swift Cup Europe márkakupa-sorozat.
Olaszországban már 42 fokot mértek Nehogy azt higgye bárki, hogy itthon van a legmelegebb.
Hu Huiming: Tükörben Látszódó Virág, Vízben Tükröződő Hold Hu Huiming, Olaszországban alkotó kínai multimédia művész egyéni kiállítása a Budapest Art Factory kiállítóterében.
A Macron iránti lelkesedés már Olaszországban is a múlté
Medve ijesztett egy családra Olaszországban Betörő helyett barnamedve indította be a riasztót éjjel egy olaszországi apartmanban, ahol egy nyaraló család aludt.

Mihalik Enikő Olaszországban élvezi a napsütést – fotó! A topmodell piros bikinijében feküdt ki a medence partjára.
A görögök ellen aludni tilos, győzni kötelező! A legutóbbi, kazanyi világbajnokság férfivízilabda-tornájának négy elődöntős válogatottja (Szerbia, Horvátország, Görögország, Olaszország) közül három a margitszigeti vb legjobb négy csapata között i...
Hátrányból fordított a magyar női vízilabda válogatott Jöhet Olaszország az 5. helyért.
Tengerbe fulladt egy 15 éves magyar lány Olaszországban A sziklán állt, elragadta egy hullám.
Vizes vb - Női vízilabda: Nem erre számítottunk Bíró Attila együttese Olaszország ellen küzdött a ma esti, margitszigeti mérkőzésen.
Földrengések pusztítanak a világban Újabb földrengés pusztított, ezúttal Kínában, csaknem 5-ös erősségű volt. Az emberek nagyon megijedtek, és sok felvétel készült arról, ahogy házak, szupermarketek falai remegnek és minden lepotyog a f...