Fidesz: ha az ellenzéket érdekelné az egészségügy, megszavazta volna a költségvetést

A Fidesz-frakció szerint, ha az ellenzéket valóban érdekelné az egészségügy, akkor támogatta volna a 2018-as költségvetés elfogadását, amely 546 milliárd forinttal többet biztosít egészségügyre, mint a baloldal által utoljára benyújtott 2010-es költségvetés.

2017. június 19. 14:12

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
K-vonal - A mobilhálózatot is korlátozná a Fidesz? A Nemzetbiztonsági Bizottság következő ülésén választ várnak a Belügyminisztériumtól.
Amit eddig tudni lehet a szegedi rendőrkapitányok ingyenes parkolásáról Rendőrök megvesztegetésével vádolja Botka László szegedi polgármestert, az MSZP miniszterelnök-jelöltjét egy szegedi jogász. A Fidesz felszólította Botkát, hogy tájékoztassa az ügyről a közvéleményt, ...
Hír: Reagálás a Fidesz közleményére Egy 1996 óta működő gyakorlat szerint Szeged életének néhány fontos szereplője, például parlamenti és önkormányzati képviselők munkavégzésükhöz ingyenes parkolási lehetőséget kapnak a parkolási cégtő...
Hír: Az utcákról már eltűntek a Soros képek, de a fideszes fejekből még nem reagálás Völner Pál nyilatkozatára Kósa Lajos után Völner Pál is megmutatta, hogy milyen mélységekben politizál a Fidesz. Az Európai Bizottság után a Velencei Bizottság is kifogásokat emel a lex-CEU-val kapcsolatban és erre annyi a vá...
Sorosra is vonatkoznak a törvények A Fidesz frakcióvezetője szerint abszurd a Velencei Bizottság ajánlása, amit a felsőoktatási törvény módosításával kapcsolatban tett közzé a szervezet. Kósa Lajos azt mondta, hogy a magyarországi törv...
Ismét a Fidesz házi őrzője a nyerő Újabb milliárdos tendert nyert a Fidesz kedvenc vagyonvédelmi cége. A Valton-Sec ezúttal a Target Grouppal kénytelen osztozkodni.

Csak a Fidesz-székház előtt újították fel a Lendvay utcát A Fidesz országos központját kívül-belül renoválták a Hősök tere melletti Lendvay utcában, az aszfalt is megújult.
Még a Fidesz is kiakadt az Erzsébet-táborok főnökére Budai Gyula felháborítónak és elfogadhatatlannak tartja, hogy Hornyák Tibor napi 110 ezerét bérel egy luxusvillát.
Deutsch Tamás: ha nem leszünk az első harmad közepén, akkor elrontottunk valamit Az európai uniós intézmények politikai okokból lépnek fel Lengyelország ellen - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője. Hozzátette: a lengyel k...
A nap legfontosabb hírei – 2017. augusztus 08. Nincsenek számlák a 2010-es Fidesz-plakátokhoz, hazahozzák a kómában fekvő lányt, hackerek támadnak az HBO-ra.
Eddig közel 11 milliárd forint értékben kaptak állami megbízásokat Kuna Tibor cégei idén A kormányt egyelőre hiába keresték, nem tudni, mennyit fizettek ki eddig a korábban a Fidesz-frakciónak dolgozó üzletember érdekeltségeinek.
Nem gyanús Németh Szilárd alapítványa A Fidesz alelnökének nevére bejegyzett alapítvány kétmilliárd forint költségvetési támogatást kapott.