Fidesz: ha az ellenzéket érdekelné az egészségügy, megszavazta volna a költségvetést

A Fidesz-frakció szerint, ha az ellenzéket valóban érdekelné az egészségügy, akkor támogatta volna a 2018-as költségvetés elfogadását, amely 546 milliárd forinttal többet biztosít egészségügyre, mint a baloldal által utoljára benyújtott 2010-es költségvetés.

2017. június 19. 14:12

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Fürdőigazgatónak nem volt jó, a nemzeti kulturális örökség védelmére jó lesz A kulturális miniszter szűkszavú közleményt adott ki arról, hogy a bíráló bizottság javaslata alapján úgy döntött: június 8-ától három évre Hegyi Ákos Sándort nevezi ki annak az állami cégnek az élér...
Amikor csak teheti, Kósa Lajos a józan eszét használja A Fidesz frakcióvezetője nem engedi magát elbizonytalanítani Ahmed H.-val kapcsolatban.
"Nem adják fel a plakáttörvény körüli harcokat" Nem adja fel a Fidesz-KDNP frakciója azt a célt, hogy az úgynevezett plakáttörvény kétharmados rendelkezéseit is megszavazza a parlament - mondta el Kövér László.
Terroristával szimpatizálnak Strasbourgban A Fidesz-KDNP delegációja felháborítónak tartja, hogy baloldali európai parlamenti képviselők egy terrorcselekmény miatt tíz évre ítélt férfit vesznek védelmükbe, s ezzel beleavatkoznak egy tagáll...
Ellentmondásba keveredett a Jobbik A Jobbik közzétette az április óta tartó közterületi kampányának adatait. Azt állítják, hogy áprilisban 2468, májusban 2470 óriásplakátot használtak, júniusban ez a szám valahol 2220 és 2510 között le...
Szakértő: a francia modellel 2014-ben a Fidesz-KDNP 90 százalékos többséghez jutott volna Történelmi - a legtöbben talán ezt a szót használják a vasárnapi francia nemzetgyűlési választás első fordulójára. Két szempontból is mondják ezt: az egyik hogy soha ilyen kevesen nem vettek még részt...

A Fidesz embere nyert Csanádpalotán Nyergesné Kovács Erzsébet polgármester lett.
Állami cégek tízmilliárdjaiból megy a Fidesz burkolt szavazatvásárlása Dől az állami vállalatok pénze a határon túli magyarok mozgósítására és a hazai kormányközeli média propagandamunkájára.
A Fidesz régiós testvérpártjaival tárgyalt Orbán Viktor Munkaebéden találkoztak.
1,2 millióért rendelt bort a KDNP, de tanácsadásra megy el a frakciók legtöbb pénze A Fidesz a médiára, a Jobbik autóbérlésre, az MSZP tanulmányokra költ szívesen derül ki a parlamenti frakciók 2015 és 2017 közötti kiadásainak listájából, amit a Hír TV szerzett meg.
Tagadja a Fidesz, hogy újraindítanák a letelepedési kötvényeket A Fidesz közleményben tagadta, hogy a letelepedésikötvény-program újraindítását terveznék.
Egymilliárd forintból újítják meg Harkány belvárosát Több mint egymilliárd forintot fordíthat Harkány a belvárosi közterületeinek megújítására - közölte Baksai Tamás Endre (Fidesz-KDNP), a baranyai fürdőváros polgármestere kedden az MTI-vel.