A nyári szünetben is ingyen kapnak ebédet a gyerekek

Az ebédet hátrányos és halmozottan hátrányos gyerekek szülei igényelhetik a jegyzőnél.

2017. június 19. 14:18

A cikk folytatása...Friss hírek
Megszúrta és az úton sorsára hagyta ismerősét egy férfi Emberölés kísérletének megalapozott gyanújával nyomozást indított a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság egy 24 éves kékcsei lakos ellen
Megint kiosztotta a kormány Brüsszelt: Európai Bíróság elé kerül a CEU ügye Előző válaszánál is keményebb hangnemben utasította vissza a kormány az Európai Bizottság CEU-törvénnyel kapcsolatos figyelmeztetését, így újabb, harmadik szakaszába léphet a testület által indított kötelezettségi eljárás, és az Európai Unió Bíróságára kerül az ügy értesült a hvg.hu.
Vona Gábor nagyon szeretne hózentrógert hordani De sajnos Simicska Lajos is azt hord.
Nyakon szúrt egy nőt egy 19 éves fiú Törött borosüveggel támadt rá a társaság egyetlen nő tagjára Debrecenben.
Emlékezz Európa - V4 diáktábor a Népfőiskolán Az 1956-os Pesti Srác Alapítvány és a Lakiteleki Népfőiskola hatodik alkalommal rendezte meg az „Emlékezz Európa” V4 nemzetközi nyári diáktábort.
Egy kávézó vendégeire tüzeltek Burkina Fasóban Feltételezett dzsihadisták támadtak Burkina Faso fővárosában, Ouagadougouban egy külföldiek körében is népszerű kávézóra helyi idő szerint vasárnap este, majd tűzharcba keveredtek a hadsereg helyszínre kiérkező alakulatával

Top hírek:
A kerítést átszakítva a HÉV-sínekre hajtott egy lakókocsi a Szigetnél Az Óbudai-sziget H-hídjánál történt baleset.
Kikacsázott a medencéből egy férfi a mogyoródi Aquarénában Egy csúszó kikacsázott a medencéből és eltörte a lábát.
Nincs megállás, hiába van leállás: Újabb budapesti metrókocsikat küldtek ki felújításra - videó Szobnál hagyta el Magyarországot szombat hajnalban az a vasúti szerelvény, amellyel újabb hat budapesti metrókocsit visznek ki felújításra Oroszországba számolt be a Metróért Egyesület a Transportvideos alapján. A hírek szerint ez volt a tizennegyedik transzport a Metrowagonmash gyára felé.
Mit érdemel az a bűnös, aki padot tesz a buszmegállóba?
Hálapénz nélkül is gyógyított ilyen érvekkel mentegette a kamara az elítélt orvost A hvg.hu megszerezte az utóbbi évek legnagyobb hálapénzes botrányában született jogerős etikai állásfoglalást. A dokumentum tanúsága szerint az első fokon eljáró etikai bizottság mindent megtett, hogy ne kelljen súlyos büntetésben részesítenie azt a veszprémi onkológus nőgyógyászt, aki nem egyszer halálos betegektől követelt pénzt.
Alulról sem súrolta