A nyári szünetben is ingyen kapnak ebédet a gyerekek

Az ebédet hátrányos és halmozottan hátrányos gyerekek szülei igényelhetik a jegyzőnél.

2017. június 19. 14:18

A cikk folytatása...Friss hírek
Eltűnt Veres Attila Nem adott életjelet magáról, keresi a rendőrség.
Utakat zárnak le csütörtöktől a Red Bull Air Race miatt Csütörtökön még csak edzenek a pilóták, de jelentősen változik a közlekedés.
Reményeket keltő segítség a keszthelyi vitorlás utánpótlás nevelésére A Magyar Vitorlás Szövetség (MVSZ) pályázatot hirdetett 800 millió forint összértékben a versenyvitorlázást szolgáló ifjúsági utánpótlás nevelés támogatására. A 800 millió forintos keretből több mint 50 magyar vitorlás szakosztály jut kedvező feltételekkel hajókhoz, amelyeket a fiatalok felkészítésére tudják felhasználni, jobb és versenyképesebb eszközök biztosításával.
Szombaton temetik Rubovszky Györgyöt Szombaton temetik Rubovszky Györgyöt - tájékoztatta az Országgyűlés Hivatala kedden az MTI-t
Norvégiával egy csoportban a magyarok Többek között a címvédő Norvégiával került azonos csoportba a magyar női kézilabda-válogatott a decemberi, németországi világbajnokságon
Orbán Viktor: A tömeges integráció nem működik A miniszterelnök a nemzeti konzultációt lezáró rendezvényen azt is mondta: Európa jövőjéről csak Európa dönthet.

Top hírek:
11 év fegyházat kapott a 8,5 milliárdot összelapátoló álbróker Emellett társaival 2 milliárd forint kárt kell visszafizetniük. Az ügyben 28 embert vádoltak meg.
A BKV azt ígéri, jövő héten újra járnak az orosz metrók Állítólag most már aztán tényleg megtalálták és elhárították az összes hibát az oroszok.
Börtönbe vonul a volt SZDSZ-es honatya fia Ifjabb Horváth Aladárt maffiabűncselekmény miatt ítélték el. Feltételesen sem bocsátható szabadlábra a liberális jogvédő, Horváth Aladár fia, aki embercsempészésért két év börtönbüntetést kapott
Tudja mi a leggyakoribb függőséget okozó szer? Nem a kábítószer! Ma volt a kábítószer elleni világnap
A kormány már most csalást kiált a kvótaperben Bizonyos szereplők befolyásolni akarják az ítéletet az államtitkár szerint.
Fidesz: azok beszélnek, akik szétlopták az országot A Fidesz szerint viccnek is rossz, hogy azok beszélnek antikorrupcióról, akik szétlopták az országot - a kormánypárt a Demokratikus Koalíció alelnökének hétfői nyilatkozatára reagált így