Sokan meghaltak egy öngyilkos merényletben, Nigériában

Nők robbantottak egy menekülttáborban, legalább 16-an meghaltak.

2017. június 19. 14:10

A cikk folytatása...Friss hírek
Elzárják a kutakat Rómában a hőség miatt Rendkívüli vízkrízis van Olaszországban. A kutak elzárása a hajléktalanokat sújthatja leginkább.
Gorbacsov nem lesz ott Kohl temetésén Oroszországot Dmitrij Medvegyev kormányfő képviseli Helmut Kohl strasbourgi gyászszertartásán.
Egyelőre nem lesz új skót függetlenségi népszavazás A miniszterelnök jelentette ezt be.
Hackertámadás érte az orosz olajvállalatot, a Rosznyeftyt Több más céget is megtámadtak.
Horvátország csatlakozott a Schengeni Információs Rendszerhez Csökken majd a határátkelőkön a várakozási idő.
Halálra égetett egy indiai lányt a szomszédja, mert ellenállt a zaklatásnak Hiába vitték kórházba a lányt, már nem tudták megmenteni az életét.

Top hírek:
Meg akarták gyilkolni Kim Dzsong Unt A volt dél-koreai elnök összeesküvést szőtt Kim Dzsong Un ellen
Történelmi pillanat: most először vezette nő a brit királyi testőrséget A 24 éves kanadai Megan Couto azt mondta: hetekig próbáltak a hétfői őrségváltás előtt, és nagy megtiszteltetés számára, hogy őt bízták meg ezzel a feladattal.
Az államfő megbízta kormányalakítással Mihai Tudoset Klaus Iohannis román államfő bejelentette, hogy megbízta kormányalakítással hétfőn Mihai Tudoset, a bizalmatlansági indítvánnyal nemrég leváltott Grindeanu-kormány gazdasági miniszterét.
Trump nyert, 7 muszlim országból nem utazhatnak Amerikába Kivétel azok, akik közeli ismerőseikhez utaznak.
A holland kormány is felelős a srebrenicai mészárlásért Nem lett volna szabad átadniuk a bázisukon dolgozó férfiakat a szerbeknek.
Aláírta Iohannis a Mihai Tudose miniszterelnöki kinevezéséről szóló rendeletet Aláírta kedden Klaus Iohannis államfő a Mihai Tudose miniszterelnöki kinevezéséről szóló rendeletet. A kijelölt miniszterelnöknek a parlament elé kell járulnia, hogy az bizalmat szavazzon kabinetének és a kormányprogramnak.