Már Google-ön is követhető a buszmenetrend

A helyközi autóbuszok menetrendjéért elég felmenni a Google-térképre.

2017. június 19. 14:43

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Megugrottak a gyanús Google-keresések: tömegek nézték védőszemüveg nélkül a teljes napfogyatkozást A Google-kereső statisztikái arról árulkodnak, hogy voltak az amerikai elnökhöz hasonlóan bátor nézelődők, akik védőszemüveg nélkül nézték a napfogyatkozást.
Mi újat hoz az Android Oreo? A Google ma teszi elérhetővé az Andorid 8.0 stabil változatát. Ezekkel az újdonságokkal érkezik majd.
Biztonságosabbá válik a Google Chrome A rosszindulatú bővítményekkel is felveszi a harcot a böngésző.
A polkorrektség nyert, mindenki más veszített A Google egyik fejlesztőjének kiáltványa botrányt kavart a cégen belül és kívül. Az azóta kirúgott James Damore rövid idő alatt eljutott a Szilícium-völgyi szexizmustól az alt-rightig.
Nagyok egymás között: ezért fizet évente milliárdokat a Google az Apple-nek Nem adják ingyen azt, hogy egy alkalmazás alapértelmezett legyen egy olyan népszerű eszközön, mint amilyen az iPhone.
Rasszista weboldalt kapcsolt le Oroszország A Google a héten tiltotta le a portált.

Marad a Google az IOS-eszközök keresője Az Apple ezért ma már évi három milliárd dollárt kap, a cég szolgáltatása gyakorlatilag az iOS összes verziójában szerepelt.
Megérkezett a Google Allo böngészős változata Persze nem úgy működik, mint ahogy azt bárki gondolná.
Már jövő héten érkezhet az Android O Még ebben a hónapban kibocsáthatja a Google mobil operációs rendszerének újabb verzióját, az Android 8.0-t, azaz az Android O-t.
Sokmagos CPU-k, SSD-dömping, Google per Adathalászok pályáznak a banki ügyfelekre, börtön várhat a Samsung vezetőjére.
HWSW Google Developer Days nyereményjáték Szeptember 5. és 6. között tartja a Google az európai Developer Days rendezvényét - ezúttal egészen közel, Krakkóban. Ebből az alkalomból a HWSW játékot hirdet, a rendezvényre az alábbi kvízre helyese...
Hadjáratot indít az idegesítő reklámok ellen a Google Hamarosan megkapják az első figyelmeztetést az ilyeneket futtató webhelyek.