Minden eddiginél nagyobbra nőtt Románia

Lehet átrajzolni a térképeket!

2017. június 19. 14:41

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Bukarestnek több milliárd dollárjába kerül az amerikai pártfogás Klaus Iohannis külpolitikai sikereként könyvelték el a szombaton megjelent bukaresti sajtókommentárok azt, hogy Donald Trump amerikai elnök fogadta a román államfőt, és az Egyesült Államok támogatásár...
Iohannis: Romániának eltökélt szándéka harcolni a korrupció jelentette nehéz örökség ellen Románia a kommunista diktatúrából örökölte át a korrupciót, de eltökélt szándéka harcolni e nehéz örökség ellen – mondta Klaus Iohannis szerdán Washingtonban.
Románia belgiumi nagykövetsége figyelemmel kiséri a megbírságolt kamionosokat Románia belgiumi nagykövetsége figyelemmel követi azoknak a román állampolgárságú kamionsofőröknek az ügyét, akiket megbírságolt a belga rendőrség – írja közleményében a külügyminisztérium.
Trump a román államfővel találkozik elsőként a régióból Románia iparkodott beígérni a katonai ráfordítás növelését, meg is lett az eredménye.
Varsóban tanácskoztak a Visegrádi országok agrárminiszterei A V4 országok agrárminiszterei 2017. június 2-án Varsóban tanácskoztak Szlovénia, Románia és Horvátország tárcavezetőivel kiegészülve. A július 1-től esedékes magyar V4 elnökséget megelőző utolsó agrá...

Az amerikai elnök fogadja a román államfőt Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke a jövő héten fogadja hivatalában Románia államfőjét, Klaus Iohannist - adta hírül szerdán a Fehér Ház sajtótitkára, Sean Spicer.
Újabb téren előzte Magyarországot Románia Rájöttek, hogy vannak titkosszolgálati anyagok, amikkel zsarolni lehet embereket.
Magyarország-Szlovákia-Románia-Ukrajna ENI Határon Átnyúló Együttműködési Program 2014-2020
Orbán váratlan helyről kapott támogatást Brüsszel ellen Románia is ellenzi a kétsebességes Európa ötletét, és szomszédunk szerint nincs szükség újabb technikák bevezetésére a Lengyelországgal és Magyarországgal kapcsolatos vita rendezésére.
Románia és Ukrajna felől érkeznek a menekültek De még így is alig pár tucat lépi át a határt.
Románia: kormányzati sürgősségi bizottság alakult a kanyaró elleni oltáshiány rendezésére Romániában kormányzati tárcaközi sürgősségi bizottság alakult az oltáshiány rendezésére.