Állatkínzókat ítéltek el Borsodban

Két fiatalkorút ítélt felfüggesztett börtönbüntetésre állatkínzás miatt az encsi járásbíróság hétfőn - közölte a verdikt kihirdetését követően Gyurán Ildikó, a Miskolci Törvényszék szóvivője az MTI-vel.

2017. június 19. 15:13

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Otthon nyomtatta a hamis pénzeket Tíz-és húszezreseket hamisított egy férfi Alsózsolcán, Borsodban. Az eset akkor derült ki, amikor egy ismerőssel akartak felváltatni egy húszezrest egy miskolci ábécében. A boltos át is vette a pénzt,...
Körzeti elnökcserék a Fideszben Több helyen változott és változik a fideszes választókerületi elnökök személye, így már nem a büntetőeljárás alá vont Mengyi Roland áll Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6-os körzetének élén
Szökött rab vert rendőrt a buliban Rendőrökre támadt egy születésnapi bulit tartó család Szentistvánon, Borsodban. Az ünneplők között volt egy férfi, akit kerestek a rendőrök. Valaki a társaságból kihívta rá az egyenruhásokat, akik elő...
Czibere: havonta ételcsomagot kapnak a hátrányos helyzetű kisgyermekek három megyében Ételcsomagot kapnak egy európai uniós támogatású program segítségével havonta a Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében élő, háromévesnél fiatalabb hátrányos helyzetű gyer...
Simon Ottó lett Izsófalva polgármestere Időközi választás volt a Borsod megyei településen.
A viharos időjárás károkat okozott Borsodban Borsod-Abaúj-Zemplén megye több településén is károkat okozott a keddi vihar - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Leszakadt az ég Egerben, hömpölygött a víz belvárosban videó Jégesővel, villámokkal, dörgéssel érkezett meg a vihar kedden délután Egerbe. Borsodban is sok dolguk van a tűzoltóknak.
Tűzesetben halt meg egy ember Rakacán Tűzben meghalt egy ember a Borsod-Abaúj Zemplén megyei Rakacán.
Szupercella nőtt Borsod fölé, fotók is jöttek a viharokról Szupercella alakult ki északkeleten, melyet felhőszakadás és károkozó jég is kísér.
Halott újszülöttet találtak Borsodban A rendőrség emberölés ügyében nyomoz.
Kiderült, hány háziorvos hiányzik az országból Nógrád, Borsod-Abaúj-Zemplén, Békés, Somogy és Tolna megyében a legrosszabba helyzet.
Halálos vonatgázolás történt Borsodban A Budapestre tartó vonat 300 utasának a nyílt pályán le kellett szállnia Taktaharkány előtt. Néhány esti vonatnál egy órás késés is várható.