Az RMDSZ a magyar közösség érdekeit érvényesítené

A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) mind a politikai támogatás nélkül maradt Sorin Grindeanu miniszterelnökkel, mind a leváltására bizalmatlansági indítvánnyal készülő szociálliberális koalíció vezetőivel tárgyalóasztalhoz ült hétfőn, hogy a magyar közösség érdekeinek érvényesítésére próbálja kihasználni a Romániában előállt kormányválságot - tudta meg az MTI Porcsalmi Bálinttól, az RMDSZ ügyvezető elnökétől.

2017. június 19. 14:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Feljelentést tett az EMNP Alexandru Cumpanasu ellen Ügyészségi feljelentést tett az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) a Románia Modernizálásáért Nemzeti Koalíció (CNMR) elnöke, Alexandru Cumpanasu ellen, aki - az EMNP megítélése szerint - magyarellenes gyű...
Nem utazhat a Balatonhoz Kolozsvár volt alpolgármestere Horváth Anna RMDSZ-es politikust korrupcióval vádolják.
Mindent megtesz az RMDSZ Orbán újraválasztásáért Nincs mese, a Fideszre kell szavazni az erdélyi magyaroknak az RMDSZ szerint, mert csak Orbánék tesznek értük.
Az RMDSZ is kiakadt a Tusványoson földre vitt nő történetén A romániai magyar párt nőszervezetének egyik vezetője szerint a nőt a földre rántó fotóst is ki kellett volna vezetni.
Egy asztalnál az EMNP és az RMDSZ ügyvezetője A szabadegyetemen a két politikai tábor szerepéről vitatkoztak.
Magyar csatár ír focitörténelmet Romániában Pályaválasztóként továbbra is veretlen Romániában a Sepsiszentgyörgy: Hadnagy Attila góljával legyőzték Hagi címvédő csapatát.

Erdőtűz pusztított a Vaskapu-szoros természetvédelmi területén Tűz oltásához először vetettek be repülőgépet Romániában.
Romániában négyen haltak meg hőguta miatt Az áldozatok túl sokat tartózkodtak a szabadban anélkül, hogy védekeztek volna a túlhevülés ellen.
Felső határt szabtak Romániában a gyed-nek Sürgősségi rendelettel korlátozta a román kormány pénteki ülésén a gyermekgondozási díjat (gyed), amely a kiugróan magas jövedelmű szülők esetében sem haladhatja meg ezentúl a 8500 lejt (565 ezer fori...
Bangladesi varrónő, pakisztáni sofőr Romániában Munkaerőhiány miatt százával vesznek fel a gyárak ázsiaiakat.
Idén már ötszáznál is több luxusautót helyeztek forgalomba Romániában Köztük több mint egy tucat Ferrarit.
Újra hajózhatóvá Temesvárt a Tiszával Az EU támogatásával teszik újra hajózhatóvá Romániában és Szerbiában is a Temesvárt a Tiszával összekötő Bega-csatornát - közölte szerdán internetes oldalán az Adevarul román napilap