Magyarország az 5G fejlesztések európai központja lenne

A 4G technológia csillaga leáldozóban van, hamarosan beköszönt az 5G forradalma.

2017. június 19. 15:14

A cikk folytatása...Friss hírek
Friss! A Skandináv lottó nyerőszámai a 34. héten 8; 10; 14; 20; 27; 29; 30; 2; 13; 15; 22; 25; 26; 35...
Kicsit javult a fogyasztói hangulat az euróövezetben Javult kissé a fogyasztói bizalom augusztusban az euróövezetben - derült ki az Európai Bizottság szerdán közzétett előzetes gyorsbecsléséből.
Hol lehet egy nap alatt több középkort látni, mint egész Magyarországon, és Hitler lába nyomát taposni? Sokan egy hosszú hétvége alatt rohannak végig olyan nagyvárosokon, mint Prága, Barcelona vagy Budapest, pedig sok helyen érdemesebb lenne sokkal több időt is eltölteni és alaposabban megismerni mindent. Egy ilyen város Nürnberg is, amely jóval több annál, mint a nürnbergi perek és a náci felvonulások helyszíne.
Nem akar úgy járni, mint a Harry Potter főhősnője? Akkor ilyen széfbe tegye az értéktárgyait! Sokan teszik értéktárgyaikat az otthoni családi széfbe vagy a szálloda trezorjába egy nyaralás során, mit sem sejtve arról, milyen egyszerű azt egészen hétköznapi eszközökkel másodpercek alatt kinyitni. Szerencsére léteznek olyan páncélszekrények, amelyek csaknem tökéletes biztonságot nyújtanak.
Ezeket nyírhatja ki a legfiatalabb generáció Tucatnyi iparág izgulhat a felmérések szerint, amelyek termékeit vagy szolgáltatásait kerüli a legfiatalabb, már költőképes csoport.
Bemutatták a Samsung új csúcsmobilját Bemutatták a Samsung új csúcsmobilját Első ránézésre nem sok az újítás Ma mutatta be a Samsung a Galaxy Note 8 típusú mobiltelefonját, amely utódja a kétes sikereket elérő Note 7-nek (ha...

Top hírek:
Mehetnek Bulgáriába kártérítésért az átverős brókercég magyar károsultjai A bolgár székhelyű, itthon engedély nélküli pénzügyi szolgáltatást nyújtó Interactive Ltd. esetlegesen kárt szenvedett magyar ügyfelei a bolgár pénzügyi felügyelet által a társasághoz ideiglenesen...
Eltűnhetnek az amerikai elemzések Európából Aggódik a Wall Street és nem alaptalanul: januártól az EU-ban életbe lép a MiFID 2., és ha nem találnak valami kiskaput arra, hogyan lehet fizetés nélkül elemzést adni az ügyfeleknek, akkor az...
Privátbankot vesz a CIB anyabankja Svájci privátbankot vesz az Intesa Sanpaolo, a célpont a Banque Morval, de a vételárat egyelőre nem tették közzé - számol be a hírről a Reuters. Az Intesa Sanpaolo közleménye szerint a svájci...
3,9 százalékkal nőtt a kiskereskedelmi forgalom A kiskereskedelmi üzletek forgalma a nyers adat szerint 5,2 százalékkal, a naptárhatástól megtisztítva pedig 5,7 százalékkal nőtt júniusban az egy évvel korábbihoz képest. Az első fél évben a forgalom volumene a nyers és a naptárhatástól megtisztított adatok szerint 3,9 százalékkal haladta meg az előző év azonos időszakáét - jelentette szerdán második becslése alapján a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
M. László Ferenc a Médiapiac új főszerkesztője A HVG, a Népszabadság és a Magyar Nemzet újságírója szeptember 1-től veszi a szakmai magazin és hírportál vezetését.
Nem gondolnád, hogy miért áll kilométeres dugó az autópályán Nincsen jó hírünk azoknak, akik az M1-esen jönnének a főváros felé.