Magyarország az 5G fejlesztések európai központja lenne

A 4G technológia csillaga leáldozóban van, hamarosan beköszönt az 5G forradalma.

2017. június 19. 15:14

A cikk folytatása...Friss hírek
A dm a Manna termékcsaládjával bővítette a természetes kozmetikai cikkeit A természetes összetevők szerepe egyre inkább felértékelődik.
Meglepő parasztság az M7-esen: ezért állt le a belső sávban a BMW-s Ugyan hívta a természet az autóst, de a belső sáv fokozottan balesetveszélyes, mégis ott állt le könnyíteni magán a BMW sofőrje....
Győr vízi élményparkot, Salgótarján ipartudományi kalandparkot kaphat És sok minden mást is tervez a kormány a címben említett két városba - derül ki a legfrissebb Magyar Közlönyből.
Nincs megállás, tovább zuhannak a tőzsdék Tovább ütik az európai részvénypiacokat a befektetők, miután tegnap a Google gigabírságot kapott és az egészségbiztosítási törvényt is elhalasztották Amerikában. A magyar tőzsdén a blue chipek között...
58 millió forintos bírságot kapott a Merkantil Bank Az MNB ítélete szerint megsértették az ügyfelek túlzott eladósodását gátló adósfék-szabályokat.
Lassan egyáltalán nem találnak új dolgozót a magyar cégek A foglalkoztatási adatok is azt mutatják, egyre kevesebb a szakképzett, potenciális munkavállaló.

Top hírek:
Miranda Kerr és Leo DiCaprio is belekeveredett a sikkasztási botrányba Miranda Kerr ausztrál manöken és színésznő átadott az amerikai hatóságoknak 8,1 millió dollár (2,22 milliárd forint) értékű ékszert, amelyet elsikkasztott malajziai közpénzekből vásároltak a...
Meredeken romlott a brit fogyasztói bizalom Meredeken romlott a brit fogyasztói bizalom indexe a három héttel ezelőtti parlamenti választások óta.
Már 2 milliárd ember használja a Facebookot Kétmilliárd aktív felhasználója van havonta a Facebooknak - jelentette be kedden Mark Zuckerberg, a cég alapító-vezérigazgatója.
Hamis riportok miatt bocsájtottak el három újságírót a CNN-től Távoznia kellett a CNN amerikai hírtelevíziótól három újságírónak, mert hamis orosz vonatkozású történetet közöltek.
Íme a nők által leginkább keresett OKJ-s képzések A nők körében legnépszerűbb OKJ-s képzések Top10-es listája szerint továbbra is a pénzügyi-gazdasági területek vonzzák legjobban a hölgyeket, de a Perfekt adatai szerint egyre többen választják a sportedzői képzést is.
Erre figyeljen, ha külföldön bankkártyával fizet Néhány jó tanács, hogy gondtalan legyen a nyaralás.