Csak álmodni mernek olyan órabérről a tanárok, mint amennyiért továbbképezték őket

Mközben nincs kimutatható hatása az uniós forrásból finanszírozott pedagógus-továbbképzésnek, néhány szakértő jól megszedte magát.

2017. június 19. 14:55

A cikk folytatása...Friss hírek
Először érkezett japán küldöttség a Kuril-szigetekre Először kereste fel japán üzleti delegáció a Tokió által vitatott hovatartozású, a második világháború lezárása óta Oroszországhoz tartozó Kuril-szigeteket - jelentette szerdán az Interfax orosz hírügynökség
Óriási tűz van a fővárosban Egy ház gyulladt ki, több emelet ég
Brutális füsttel ég egy negyedik emeleti lakás a VII. kerületben fotó Kigyulladt egy lakás szerda délelőtt a hetedik kerületi Péterfy Sándor utca egyik többszintes házában.
Kamuti Jenő lett a nemzet sportolója A kormány, a nemzet sportolóinak egyhangú javaslata alapján, a Nemzet Sportolója címet adományozza Kamuti Jenőnek, kétszeres olimpiai ezüstérmes, világbajnok vívónak, a Nemzetközi Fair Play Bizottság elnökének
Leszállás előtt még kitépte egy nő nyakából a nyakláncot Videó alapján keresik a VIII. kerületi tolvajt.
Az év legmelegebb napja után lehűlés jön Már délutántól számíthatunk némi égi zuhanyra, de csütörtökön jönnek a komolyabb zivatarok.

Top hírek:
Tuzson: Magyarországot meg kell tartani olyannak, amilyen Az EU-ban keverik a menekültek és a gazdasági célból érkező migránsok fogalmát - az államtitkár szerint.
Nőt zaklattak, majd kiütötték a nő segítségére siető férfit a Határ úti aluljáróban
A rekkenő hőséget frissítő zápor követi 32-37 fok lesz.
Sokban eltér a cseh és az osztrák államfő véleménye A migráció és az atomenergia témájában eltér a cseh és az osztrák államfő véleménye
Így rángatták ki a kocsijából a rendőrök az egyik berlini magyar futtatót videó A magyar bűnözők Berlinbe vittek fiatal nőket, akik a testüket árulták a német fővárosban. A pénzt, amit kerestek, elvették tőlük a futtatóik, és abból éltek nagy lábon.
Gyurcsány megállapodott az Orbán elleni bizonyítékok áráról Azt állítja, most nem látta a svájci bankszámláról szóló dokumentumokat, de nem ez a lényeg.