Játékmúzeum, víziállatok és a magyar Disneyland: szuper nyári úti célok gyerekkel

Szervezzetek valamit hétvégére! Tíz úti célunk izgalmas programot szolgáltat nyárra.

2017. június 19. 15:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Bevette az Eiffel-tornyot Bereczki Zoli Intenzívre sikerült a színész és kislánya franciaországi kiruccanása. Volt benne éjszakai ka­land, elalvás, átverés és csoda is bőven. A színész két hetet nyaralt kettesben a lányával, Zorkával, amibő...

Friss hírek
Kiderült, milyen brutál összeget visznek haza a Trónok harca sztárjai A Trónok harca nem csak a kritikusok és a sorozatfüggők kedvence, de bizony a színészeknek sem lehet okuk panaszra, ugyanis - mint a Variety nyilvánosságra hozta - igen komoly összeggel térnek haza a forgatásokról. Nikolaj Coster-Waldau, Peter Dinklage, Emilia Clarke, Kit Harington és Lena Headey mind 500 ezer dollárt (átszámítva közel 130 millió forintot) visznek haza - részenként! A dologban nem csak az összeg elképesztő, hanem az is, hogy eszerint az HBO nem tesz különbséget a női és férfi sztárok közt, ha a csekkek kiállításáról van szó.
Előkerült az újságíró torzója Az eltűnt svéd újságírónő, Kim Wall megcsonkított holttestét találta meg egy koppenhágai sziget partján egy kerékpáros. A testről levágták a kezeket, a lábakat és a fejet is. A nyomozást vezető rendőr, Jens Moeller azt is elmondta, hogy a testhez fémnehezéket erősítettek, hogy biztosan eltűnjön a tengerben.
Pénzt vagy éveket! - 23. adás 1. rész Szandi és férje, Bogdán Csaba szállt harcba a 10 millió forintos jackpotért. Első körben máris 6 évet tévedtek, de szerencsére ez még ˝csak˝ 600 ezer forintjukba került...
Így trollkodja szét egy kislány a komolynak szánt élő adást - videó Noha a műsor készítői alapvetően egy komolyabb hangvételű híradásnak szánták az ITV Lunchtime News laktózérzékenységről szóló stúdióbeszélgetését, a dolog nem épp eszerint sült el. Míg az egyik meghívott gyermek mindent megtett, hogy komolyan válaszoljon a műsorvezető Alastair Stewart kérdéseire arról, hiányzik-e neki, hogy tejet igyon, nővére úgy döntött, mászókának használja a stúdióberendezést.
Szandinak ez az egy élménye van Alekoszról Hány éves lehet Nagy Alekosz? Ha ezt tudták volna Szandiék, sokat segített volna a tökéletes tipphez, ám Szandinak csak egy élménye van Alekoszról és az sem a korához köthető...
Kasza Tibi szerint igazságtalan a genetika Egy roppant fiatalnak látszó játékos kapcsán jutott Kasza Tibi arra a következtetésre, hogy a genetika igazságtalanul van elosztva az emberek között...

Új Star Wars VR-élménnyel bővül az év végén két Disneyland Izgalmas dolgokat ígér a Star Wars: Secrets of the Empire címet viselő VR-élmény első leírása, amit két amerikai Disneyland parkban lehet majd kipróbálni.
A világ legszebb ovijának tartják a moszkvai Gyerekkor kastélyát: luxusból nincs hiány A moszkvai óvoda Disneyland hangulatát idézi.

Top hírek:
A 72 éves Kovács Kati ámulatba ejtően szép volt az ünnepi koncertjén Kovács Kati 70 fölött is bámulatosan néz ki.
Így zajlik le a hízás folyamata: először ezt kell megértened, ha fogyni akarsz Tévhitek helyett alapozd tényekre a fogyást.
Diana hercegnő fiai elárulták, mit éreztek, amikor anyjuk meghalt Még soha nem beszéltek erről ennyire nyíltan.
Imádják a nézők a bekamerázott kis gólyákat és a rétisast: celebek lettek, milliós nézettségük van Élőben lehetett nézni, ahogy a fiókák cseperedtek.
A gyereknek, akitől túl sokat várnak, az önértékelése is igen alacsony - 8 dolog, ami tönkreteszi őt Vigyázz, mit mondasz a gyereknek, mert egy életen át kísérheti őt.
Elképesztő, Horváth Éva miért szakított - Ilyen pasitól te is menekülnél Horváth Éva elárulta, miért szakított egy korábbi kedvesével.