Kiakadtak a nézők - Éden Hotel-es lány lett a szépségkirálynő második udvarhölgye

Pető Laura 2015-ben az Éden Hotel 3-ban szerepelt.

2017. június 19. 15:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Hazugságok, amiket minden szülő mond a gyereknek, de észre sem veszi Inkább szokjunk le róluk, mert a lurkó elveszíti a belénk vetett bizalmát.
Nézd össze a kezeteket: anya-gyerek kapcsolati elemzés képekben Mókás percek lesznek, míg megnézitek, mi jellemző rátok.
Óriási áldozatot hozott a férfi, hogy elvehessen egy igazi hercegnőt Az uralkodó egyetlen lánya férjhez ment.
Ennél jobban nem döbbenhet le senki sem, aki örömlányt rendel A férfinak leesett az álla, amikor meglátta a prostit - ugyanakkor az örömlány megdöbbenése sem volt sokkal kisebb.
Lecserélik Majkát, ő lesz az új műsorvezető helyette Ősszel már nem Majka vezeti a Drágám, add az életed! című műsort.
Váratlan döntést hozott Szabó Zsófi - Sokan támadják Nem mindenki ért egyet vele.

Top hírek:
Pénzt vagy éveket! - 17. adás 1. rész Cinthya Dictator és Varga Viktor a Pénzt vagy éveket! stúdiójában küzdhettek a 10 milliós nyereményért. Vajon sikeresen megtippelik a vendégek korát?
A sors útjai - 34. rész Carlos rájön, hogy Isabella papírjai a terhességről hamisak. Fernanda felvételizik a zenei főiskolára de Luis mindent megtesz, hogy elbukjon. Fernanda felhívja Isabellat, hogy találkozzanak. Mikor Fer meglátogatja akkor ott találja Carlost Isabella ágyában. Pedro meglátogatja Luist az irodájában.
Fatmagül - 140. rész (Teljes epizód) Hacer segítségével Kerim megtudja, hogy hova vihette Mustafa Fatmagült. Selim és Erdoan tartanak tőle, hogy hamarosan kiderül minden. Úgy érzik, eljött vesztük...
Tarol a Pappa Pia Legyőzheti Dávid Góliátot? ... És még sok-sok más kérdés.. A Pappa pia című zenés, romantikus vígjáték teltházas bemutatókkal kezdett ma a ...
Őrült ámokfutás Budapesten Újabb vérlázító videó! Őrült ámokfutásba kezdett sportkocsijával egy férfi néhány napja Budapesten a Soroksári úton. A telefonjával ráadásul rögzítette is a száguldozást, amely közben folyamatosan káromkodott. Volt, hogy dupla záróvonalat lépett át, és olyan is, amikor 170 kilóméter per órára gyorsított fel.
Irigy Hónaljmirigy 25 éves szuperkoncert 2/2. (Teljes film) Nézd meg a 25 éves jubileumi koncert második részét!