Azt se tudjuk, miről szól a legnagyobb nyári sláger, mégis agyonhallgatjuk

Nem is olyan meglepő, hogy a Despacito már kétmilliárdos megtekintés felett jár, rengeteg hasonló példát tudunk mutatni. Bieber se véletlenül nyúlt a tutiba.

2017. június 19. 15:08

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nem csak a melegrekord dőlt meg: most már a Despacito minden idők legnézettebb YouTube-videója A stremelési világrekord után a Despacito újabb fontos elsőséget szerzett: 3 milliárd feletti nézettséggel a YouTube valaha volt legnézettebb videója lett a sláger klipje.
Itt a magyar Despacito-paródia, és elképesztően vicces lett Autós és traffizó rendőr, ebből csak jó sülhetett ki. És tényleg.
Megtörtént, aminek meg kellett történnie: Youtube-rekordot döntött a Despacito Minden mást lenyomott nézettségben, pillanatokon belül megvan a 3 milliárd lejátszás.
Amorf ördögöktől szabad Szabadság hídon át a Despacito-ig Sűrű hétvége jön, ezért már csütörtökön jön a szokott buliajánlónk.
A dallamtapadást nemcsak a Despacito végighallgatásával kezelheted Meglepő, de ha a füledben ragad egy szám, annak van tudományos magyarázata, evolúciós haszna és leküzdési módja is.
Még az eredetinél is menőbb a Despacito csellós változata A vagány produkciót a filmzenéket is előszeretettel feldolgozó 2CELLOS követte el. Videó.

Hogyan lett a Despacito az év abszolút slágere? Oké, mindenki tudja már, hogy mi az a Despacito, de mégis hogyan aratott világszerte ilyen óriási sikert?
Tiltakoznak a Despacito előadói a dal politikai célú felhasználása ellen Nicolas Maduro venezuelai elnök politikai célokra használta fel a nyár legnagyobb slágerének számító Despacito című dalt, amelynek eredeti előadói, Luis Fonsi és Daddy Yankee emiatt a közösségi médiáb...
Minden rekordot megdönt a nyár új slágere Több mint 4,6 milliárdszor játszották le a Despacito című számot különböző streamingplatformokon, ezzel Luis Fonsi szerzeménye megdöntötte Justin Bieber eddigi rekordját.
Gera Zoltán a Despacito dalszövegébe is bekerült A nyár legnagyobb slágere akkora rekord, hogy arra már nincsenek szavak.
A Despacito a legtöbbet streamelt szám a világon
Már csak ez hiányzott: megérkezett a borsodi Despacito!