Videó: 500 telefon, 350 ezer SIM kártya így működik egy illegális Facebook-lájkfarm

A Thaiföldön lebukott három kínai férfi havonta mintegy 1,2 millió forintnak megfelelő összeget keresett azzal, hogy a mobiltelefonokról kamu lájkokat és megtekintéseket generált.

2017. június 19. 15:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A kurzus, ami felkészíthet a világ legnagyobb pénzügyi piacán való kereskedésre A befektetések révén megannyi módon lehet pénzt keresni. Befektethetsz a tőzsdén, vehetsz és eladhatsz, miközben különböző szempontok alapján megpróbálod kitalálni, hogy a piacok hogyan fognak reagáln...
Elhunyt Helmuth Kohl, korábbi német kancellár A volt német kancellár Európa egyik legnagyobb formátumú politikusa volt. Orbán Viktor Facebook-oldalán búcsúzott tőle.
Próbálja ki: most már GIF-ekkel is kommentelhet a Facebookon Most már nemcsak a szöveges, a fotós és a matricás hozzászólás lehetséges a Facebook üzenőfalán: GIF-ekkel is bárki kommentelhet.
Haldoklik az innováció, megeszi a kapitalizmus Marskolónia és repülő autók helyett zacskóból gyümölcslét préselő drága gép és Snapchattől nyúlt "új" Facebook-funkciók jutnak az emberiségnek mostanában. Ki a felelős ezért?
A Facebook Messenger után a Twitteren is nyomul a KLM Most már Twitteren és Wechaten is kérhetik repjegyüket a KLM utasai.
Nagyon bejött: tízmilliók nyomogatják a Messenger új funkcióját A Facebook egy komoly eredményt ünnepel: a Messengeren már több mint 2 milliárdszor használták az alig több mint 2 hónapja bevezetett lájkolós újítást.

Új hangulatjellel köszönti a Pride-ot a Facebook Azok a felhasználók használhatják az új szivárványjelet, akik lájkolják az LGBTQ-közösséget.
Frissítsen rá a Skype-ra, máshogy néz ki és új funkciók is jöttek bele A Facebook Messengerből és a Snapchatből ismert megjelenéssel és funkciókkal újított a Skype.
Hirtelen méreteset ütöttek a techcégeken Emelkedéssel indult a nap a tengerentúli részvénypiacokon, majd hirtelen a technológiai részvényeket eladói hullám érte el.Fáj a techcégeknek 2017.06.09 19:41A Facebook pénteki árfolyamalakulása...
Újfajta térképek jönnek a Facebookra, katasztrófák esetére Természeti katasztrófák esetén a segítséget nyújtó szervezeteknek rengeteget jelent, ha tudják, merre és hogyan érdemes összpontosítani a munkájukat ehhez nyújt a jövőben adatokat a Facebook.
Beintett a Vodafone az álhíreknek és a gyűlöletbeszédnek Az elmúlt években a reklámipar és néhány digitális hirdetésszolgáltató, mint a Google és a Facebook olyan automatikus hirdetési technológiákat fejlesztettek ki, amelyek egy adott demográfiai...
Mit adott nekünk Georg Spöttle? Georg Spöttle a minap fejezte be országjárását, amit Facebook-oldalán dokumentált. Egy lapon a terror, a migráció és a rezsicsökkentés.