Videó: 500 telefon, 350 ezer SIM kártya így működik egy illegális Facebook-lájkfarm

A Thaiföldön lebukott három kínai férfi havonta mintegy 1,2 millió forintnak megfelelő összeget keresett azzal, hogy a mobiltelefonokról kamu lájkokat és megtekintéseket generált.

2017. június 19. 15:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ne lepődjön meg, ha megint teljesen máshogy néz ki a Facebook Átláthatóbb, letisztultabb és könnyebben kezelhető lett a Facebook kezelőfelülete.
Emelkedni fog a parlagfű pollenkoncentrációja Az elkövetkező napokban a parlagfű pollenkoncentrációja várhatóan országszerte emelkedni fog közölte az ÁNTSZ Országos Tisztifőorvosi Hivatal hivatalos Facebook-oldalán.
Magyarországon is elindul a héten a Facebook új adásvételi felülete Ezen a héten egyszerre 17 európai országban indítja el a használt árucikkek adásvételét segítő ingyenes Marketplace felületét a Facebook - közölte hétfőn az amerikai társaság. Az új piacok között...
A Facebook titokban bevezetett egy fotómegosztó alkalmazást Kínában 2009 óta van betiltva a Facebook az országban, de Zuckerberg mindent megpróbál, hogy visszaengedjék őket.
Élőben manipulálhatja a videókat a Facebook Objektumokat tüntethet el és illeszthet a képre a most beszerzett technológiája.
16 éves lány haja mutatja be, hogy elgyöngíthet a depresszió Egy fodrász, Kayley Olsson rakta ki a Facebook-oldalára, hogy mennyire nem válogat a depresszió, és milyen állapotba kerülhet miatta egy ember. Egy 16 éves lány kereste fel az üzletét, aki azt remélte...

Ezzel az új funkcióval hivatalos: a Facebook akar lenni az új YouTube Teljesen egyértelművé vált, hogy a Facebook azt szeretné elérni, hogy amit eddig a YouTube-ra töltöttek fel, azt mostantól a közösségi oldalra tegyék ezt egy új videós felület bizonyítja, amelynek f...
Zsidai Roy szerint megtévesztő álhíreket terjesztenek róla Facebook-oldalán magyarázkodott az önkormányzati bérleményben 114-szeres haszonkulcsot produkáló Pest-Buda Hotel miatt.
A Fradit cikiző Újpest-focista megkapta a magáét Nem fogadta osztatlan lelkesedés Zsótér Dónát Facebook-üzenetét. Persze a 21 éves játékos lehet még klublegenda a liláknál.
"Történetek" - újra formátumot vált a web? A Snap vezette be a vizuális tartalmakból álló rövid történeteket, amelyek eltűnnek 24 órán belül, de a Facebook terjesztette el, és hamarosan a Google is továbbviszi a vonalat. Mi ez a Stories és mié...
Bankot alapít a Facebook? A jövőben a képek és bejegyzések mellett akár üzleti titkokat is megoszthatunk a legnagyobb közösségi oldalon. Sőt, komoly pénzügyi tranzakciókat is bonyolíthatunk, ám erre hasznos lehet felkészülni.
Videochat-eszközt fejleszt a Facebook Összehozni az embereket - ez Zuckerberg új stratégiája, amit már hardverekkel is meg fognak támogatni. 2018 elején jöhet az első készülék.