Az RMDSZ a mérleg nyelve lehet

A romániai kormányválságot használnák ki.

2017. június 19. 14:57

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Mindent megtesz az RMDSZ Orbán újraválasztásáért Nincs mese, a Fideszre kell szavazni az erdélyi magyaroknak az RMDSZ szerint, mert csak Orbánék tesznek értük.
Az RMDSZ is kiakadt a Tusványoson földre vitt nő történetén A romániai magyar párt nőszervezetének egyik vezetője szerint a nőt a földre rántó fotóst is ki kellett volna vezetni.
Egy asztalnál az EMNP és az RMDSZ ügyvezetője A szabadegyetemen a két politikai tábor szerepéről vitatkoztak.

Hír: Kötelességem támogatni az RMDSZ európai kezdeményezését A mai napon az elsők között írtam alá a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) aláírásgyűjtő akcióját az európai kisebbségek jogvédelméről. Az "Európai védelmet jogainknak!" (Minority Safepack I...
Online aláírásgyűjtésbe kezd az RMDSZ A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) hétfőn egy sajtótájékoztató keretében elindította a Minority SafePack európai polgári kezdeményezés online aláírási kampányát.
Az RMDSZ elnöke Sorosról: Egyetlen ember nem tud globális problémákat okozni, és rezsimeket megdönteni Nem érti az üzletembert érő kritikákat, ezért nem is akar azokról vitatkozni, jelentette ki egy rádióinterjúban Kelemen Hunor.
RMDSZ: nem volt politikai egyeztetés Iohannis-szal A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) ügyvezető elnöke szerint nem volt politikai egyeztetés az RMDSZ és az elnöki hivatal között Klaus Iohannis román államfő jövő keddre tervezett székely...