Nem férnek hozzá a pénzükhöz a WannaCry készítői

A brit és amerikai hírszerzések szerint Észak-Korea áll a zsarolóvírus mögött.

2017. június 19. 14:04

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ártatlannak vallja magát a WannaCry megállítója Mármint nem a zsarolóvírus leszerelésében, hanem amiért azóta letartóztatták, és több évtizedes börtönnel fenyegetik..
Még csak most kezdődik: hamarosan semmink sem lesz biztonságban? 2017 második negyedévét a kifinomult kiberfenyegetések és az egyre gyakrabban megjelenő továbbfejlesztett zsarolóvírusok jellemezték, köztük volt 3 nulladik napi sebezhetőséget kihasználó rosszindulat...
Heti TOP: letartóztatták a fiút, aki megállított a WannaCry vírust  egy másikat ugyanis ő írt Összegyűjtöttük egy cikkbe a hét legérdekesebb, legolvasottabb tech témáit.
Börtönbe kerülhet a WannaCry zsarolóvírust megállító kiberbiztonsági szakértő 30 000 dolláros óvadék ellenében szabadlábon védekezhet Marcus Hutchins kiberbiztonsági szakértő, aki még májusban egymaga megállította a WannaCry zsarolóvírus továbbterjedését. A számítástechnikai sz...
Letartóztatta a WannaCry-t megállított hackert az FBI Banki adatokat lopó kártevő tervezésével vádolják az USA-ban.
Letartóztatták a WannaCry zsarolóvírus terjedését megállító brit informatikust Las Vegasban A huszonhárom éves Marcus Hutchins jött rá, hogyan lehet egyszerűen megállítani a világméretű terjedést. Az amerikai hatóságok azzal gyanúsítják, korábban ő is a rossz oldalon állt.

A WannaCry a Microsoftnak dolgozott A zsarolóvírusok okozta pánik a nagyvállalatoknál felgyorsította az átállást a Windows 10-re.
Ezzel egyedül van ugyan, de örülhet a Microsoft a WannaCrynak Amire a Microsoft nem tudta rábeszélni a felhasználókat, azt egy csapásra elintézte neki a WannaCry és a Petya támadása.
Trum megdicsérte Kim Dzsong Unt Békéért imádkoznak Guamban. Észak-Korea pár napja azzal fenyegette meg a szigetet, hogy középtávú rakétákkal bombázza le az ott lévő amerikai katonai támaszpontot. Hétfőn hajnalban pedig megszólalt a ...
Orosz rakétahajtóművek hajthatják az észak-koreai rakétákat A feketepiacon, egy ukrán gyártól vásárolhatta meg az orosz tervezésű hajtóműveket Észak-Korea.
A CIA főnek elárulta, mire készülhet Észak-Korea Mike Pompeo, az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) vezetője kijelentette vasárnap, hogy nem lepődne meg, hogyha Észak-Korea újabb rakétatesztet hajtana végre annak ellenére, hogy mostanra...
Mindenki nyugodjon le, nem lesz háború Észak-Korea miatt Bár az elmúlt napokban aggasztóvá vált a helyzet a kommunista ország miatt, a szakértők szerint nem nagy a baj.