Ikeás ekitablettáktól óvják a drogosokat Jersey rendőrei

A pöttyös szatyor ehhez képest gyenge gondolatkísérlet csupán.

2017. június 19. 15:27

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Sokkot kapott a család, mikor meglátták, mi van apjuk sírjában Szóhoz sem jutott a döbbenettől a Butlers család, amikor 85 éves hozzátartozójukat temették a New Jersey-ben álló temetőben. Miközben engedték le a gödörbe az idős férfi koporsóját, a családtagok észr...
Durva: a Wall Street farkasa a való életben is létezik Felvette a kesztyűt a Wall Street farkasában szereplő sztorival az egyik New Jersey-i cég, ahonnan egészen elképesztő információk derültek ki.

Friss hírek
Ebből metróhosszabbítás lesz Pápai Gábor rajza.
Megint beszakadt az egri főtér szökőkútja egy nehéz járműtől A Dobó téri vízijáték tavaly tavasszal egy tűzoltóautó, múlt pénteken pedig egy bálákat pakoló munkagép súlyát nem bírta el.
Fideszes városban nem énekelhet politikagyanús dalokat a helyi fiatal zenész? Fideszes vezetésű városban nem lenne szerencsés, ha fellépne saját állítása szerint ezt a választ kapta a Szarvasi Szilvanapok igazgatójától egy fiatal zenész, aki maga is a település lakója. Megkerestük az érzékeny fülű elöljárót, aki kérdésünkre elismerte, hogy beszélt Baráth Benjámin énekessel telefonon, és azt tudakolta tőle: mindenképpen szükséges-e politikai töltetű dalokat játszania a Szilvanapokon.
Kihevertük Észak-Koreát, új szerelme lett a befektetőknek Bombák árnyékában pihent ma a kereskedés, a hazai fronton a Richter és a Magyar Telekom húzta, Nyugat-Európában szintén kedélyes volt a hétfői hangulat. A forint gyakorlatilag alig mozdult a nap folyamán, az Appennin részvényesei azonban nagyot kaszálhattak ma is. Amerika meglódult, az olaj viszont megint valamivel olcsóbb lett.
Messze a várakozások felett teljesített a japán gazdaság Két éve a leggyorsabb ütemben nőtt a japán gazdaság teljesítménye az idei második negyedévben a statisztikai hivatal hétfőn közzétett előzetes adatai szerint.
Útkeresés a Jobbikban? Hosszú interjút adott az ATV internetes oldalának Vona Gábor. Néhány éve még rendszeresek voltak a komoly konfliktusok a Jobbik és a sokak által baloldalinak tartott tévécsatorna között.

Washingtoni kormányzati épületek felett repült át egy orosz felderítő A Tu-154 utána átrepült a New Jersey állambeli Bedminster felett is, ahol Donald Trump elnök éppen szabadságát tölti. Igaz, mindez az amerikai kormány engedélyével történt.
Túlélésért küzd Sinead O'Connor videó Megrázó videóüzenetet osztott meg Sinead O'Connor. Az ír énekesnő 12 percig beszélt a Facebookon arról, hogy jó ideje egy New Jersey-i hotelben él, és mindennap a túlélésért küzd. A Nothing Compa...

Top hírek:
Napi horoszkóp - augusztus 14 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Videó: Cristiano Ronaldo pirosat kapott, majd meglökte a bírót Cristiano Ronaldo pirosat kapott, majd még a játékvezetőt is meglökte Sun, 08/13/2017 - 23:59
Ingyen függetleníti majd a mobilokat a Telekom, a Telenor és a Vodafone A mobilszolgáltatók ősztől kötelesek lesznek a határozott idejű szerződések lejártát követően ingyen feloldani a csomagban adott mobilkészülékek kártyafüggését.
Vajna, Seszták, Orbán Ráhel is a Szigeten csapatta fotók a VIP-ból
15 méter mélységben várja a halált Bailey, a macska Nem hajlandók megmenteni a hatóságok egy Bailey nevű cicát, ugyanis a kandúr olyan helyen van, amit veszélyes lenne megközelíteni. A megrázó történetről Hollie, a macska gazdája számolt be a Liverpool Echonak. A cicám szerdán tűnt el, anyukámmal együtt indultunk megkeresni, miután nem jött haza.
Örömvízilabdával aranyérmes a Millennium Esélyt sem adott ellenfelének a Kemény Dénes által irányított, olimpiai bajnokokat felsorakoztató Millennium, amely látványos és gólerős vízilabdát bemutatva 163-ra legyőzte az orosz Szentpétervárt a margitszigeti masters vízilabda-világbajnokság döntőjében.