Orbán: Különböző kulturális alapokból különböző migrációs politikák származnak

Különböző kulturális alapokból különböző migrációs politikák származnak - mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Varsóban, a visegrádi országok (V4) és a Benelux-államok kormányfőinek csúcstalálkozója után.

2017. június 19. 15:48

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Újra megválasztották Farkas Flóriánt a Lungo Drom elnökévé Így Orbán Viktor miniszterelnök is maximálisan megbízik benne.
Habony Árpád is helikopteren utazott, sosem találja ki, melyik céggel Nem bízta a véletlenre Orbán Viktor tanácsadója, amikor közlekedési eszközt választott makaói útja után.
Halott Pénzt posztolt Orbán Viktor a Facebookon A klipben graffitin ott a miniszterelnök is.
Lengyel külügyér: az EB kettős mércét alkalmaz Az Európai Bizottság kettős mércét alkalmaz, csak három uniós tagállamot emelt ki az egyszeri menekültelosztási kvótát nem teljesítők közül - jelentette ki Witold Waszczykowski lengyel külügyminis...
Orbán Viktor az osztrák államfővel tárgyalt Gazdasági kérdésekről és a Nyugat-Balkán stabilitásáról is tárgyalt egymással Orbán Viktor miniszterelnök és Alexander van der Bellen osztrák köztársasági elnök.
Politológus: a migráció valós veszély A migráció valós veszély - mondta Kiszelly Zoltán politológus az M1 aktuális csatornán Orbán Viktor miniszterelnök hétfői beszédére utalva.

Orbán Viktor a legnépszerűbb, színjáték Botka és Gyurcsány között A Nézőpont Intézet felmérése szerint Orbán Viktor támogatottsága a legmagasabb a megkérdezettek körében.
Orbán Viktor a zsidózó Zagyva ügyében utasította a belügyminisztert Magyarországon az antiszemitizmussal szemben zéró tolerancia van.
Juncker: Gyakran veszekszünk Orbánnal, ki szoktam akadni rá Az Európai Bizottság elnöke szerint Orbán Viktor viszont soha nem akad ki ilyenkor.
A lengyelek konfliktusra készülnek az oroszokkal? Varsó valós veszélyt lát Moszkvában és frissen megjelentetett 15 éves védelmi stratégiája ezt tükrözi is. Az új stratégia komoly hangsúlyt fektet az új technológiák beszerzésére, egyben intenzívebb ka...
Ezért akar Orbán Viktor sokkal többet költeni a katonaságra 2015-ben az Európai Unió 28 tagállama 200 milliárd eurót fordított védelmi kiadásokra az állami költségvetésekből, ami a teljes uniós GDP 1,4%-a. A katonai kiadások aránya jelentős szórást mutat az...
Orbán Viktor egy 1,74 magas, 54 éves színész