Élő adásban nyelt le egy darazsat Costa Rica elnöke

Váratlan vendég látogatta meg Costa Rica elnökét, Luis Guillermo Solís Riverát pénteki sajtótájékoztatója közben.

2017. június 19. 15:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nem engedi hatalmát Nicolas Maduro, diktatúrát épít Az Egyesült Államok, Peru, Argentína, Kanada, Spanyolország, Costa Rica és Mexikó nem ismerik el a venezuelai választás eredményét. A kormánypárt rekordrészvételről számolt be, az AP hírügynökség üres...
Amerika döntős az Arany Kupán Costa Rica ellen nyertek 2-0-ra.

Friss hírek
A színház egy közös játék A színházat egy nagy, közös játéknak tekintem, amely a súgóval, a berendezővel, a technikusokkal és a szereplőkkel együtt válik teljessé mondta Gazsó György, a Radnóti Miklós Színház művésze, a Kaszás Attila-díj egyik várományosa. Hamarosan A Viszkis című nagyjátékfilmben a bankrabló jégkorongozó edzőjeként láthatjuk a mozikban, de azt is hangsúlyozta, hogy inspiráló évad vár rá a színházban.
A nézőknek elmegy a kedve a sütéstől Erdélyi Mónika viselkedése miatt A műsorvezető mindenbe belenyúl és a kezét nyalogatja.
Túszejtés egy holland rádiónál Hilversumban a 3FM nevű rádió épületében.
Ember még így nem örült répának Kertjének gyomlálásakor 13 éve elveszítette jegygyűrűjét egy kanadai nő, akinek menye a minap meglelte az ékszert egy szabálytalan formájú sárgarépán.
Nagy változások jönnek Velencén Az új építési szabályzat életbe lépésével Velence kisvárosias jellege nem vész el - ígérte a polgármester.
Magángéppel vitte nyaralni Sarka Katát milliárdos párja Luxusutazáson vesz részt éppen Sarka Kata. B. Istvánnal és gyerekeivel lazít Amerikában.

Megvan az összes elődöntős az Arany Kupában Costa Rica és az Egyesült Államok már korábban továbbjutott.
Arany Kupa: Henry Romero megharapta Jozy Altidore-t Costa Rica és a házigazda Egyesült Államok válogatottja elődöntős a labdarúgó Arany Kupán. Costa Rica csapata Panamát győzte le 1-0-ra szerdán a

Top hírek:
Csoportos leépítés az FHB-nál A takarékszövetkezeti integráció miatt szűnnek meg státuszok, a részvényárfolyam stabil.
Nyári hangulat uralkodik a befektetési alapok piacán Júliusban 0,3 százalékos változást láthattunk a befektetési alapok vagyonában, ami 20 milliárd forintos mínuszt jelent. Valójában ez az első negatív hónap az idén, ami talán a forró július számlájára írható.
Fucsovics már nagyon nyerne egy Grand Slam-meccset A legjobb magyar férfi teniszező karrierje során először lesz alanyi jogon US Open-főtáblás.
Nem is hinnéd, milyen gyönyörűek Vlagyimir Putyin lányai - Fotókon Mariya és Jekatyerina Képeken az orosz elnök meseszép lányai.
Föld alatti falat épít Izrael 60 kilométeren épül a földalatti fal, így védekezik Izrael a Hamász alagútjai ellen.
Süket fülekre talált a Gyurta Dánielt támadó közösségi oldal Gyurta Dánielnek nem sikerült jól a világbajnokság, ezen valaki annyira felbőszült, hogy külön oldalt hozott létre a földbe döngöléséhez.