D.A.S. JogSzerviz: vallási jelképek a munkahelyen

Ha egy cég semlegességre törekszik, az ott dolgozók nem hivatkozhatnak csupán emiatt a hátrányos megkülönböztetésre.

2017. június 19. 15:38

A cikk folytatása...Friss hírek
Meglepő parasztság az M7-esen: ezért állt le a belső sávban a BMW-s Ugyan hívta a természet az autóst, de a belső sáv fokozottan balesetveszélyes, mégis ott állt le könnyíteni magán a BMW sofőrje....
Soros: vissza lehet-e csinálni a Brexitet? Ha a britek a hard Brexit mellett döntenek, akkor azzal mind ők, mind az Európai Unió veszítene- állítja a 86 éves milliárdos, aki a Social Europe című lapban vázolta fel elképzeléseit.
Tetőző hőség: ezt reméljük, nem hagytad otthon Nálad első- vagy másodfokú a figyelmeztetés?...
Ellentmondásos problémák nehezítik az autósok kárrendezését Időről időre felmerülnek kritikák a mostani kárrendezési gyakorlattal kapcsolatban a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb) területén. Az Európai Autószervizek Egyesülete többek között az...
Az is kapott hitelt, aki úszott az adóságban durva hibákat találtak egy banknál Finoman szólva sem volt minden rendben a Merkantil Banknál.
15 fős delegációt küldött a sós ropogtatnivalók nemzetközi kiállítására a NAK Az expón a magyar snackipar jeles képviselői megismerkedhettek a szektort meghatározó, új technológiákkal.

Top hírek:
Miranda Kerr és Leo DiCaprio is belekeveredett a sikkasztási botrányba Miranda Kerr ausztrál manöken és színésznő átadott az amerikai hatóságoknak 8,1 millió dollár (2,22 milliárd forint) értékű ékszert, amelyet elsikkasztott malajziai közpénzekből vásároltak a...
Meredeken romlott a brit fogyasztói bizalom Meredeken romlott a brit fogyasztói bizalom indexe a három héttel ezelőtti parlamenti választások óta.
Már 2 milliárd ember használja a Facebookot Kétmilliárd aktív felhasználója van havonta a Facebooknak - jelentette be kedden Mark Zuckerberg, a cég alapító-vezérigazgatója.
Hamis riportok miatt bocsájtottak el három újságírót a CNN-től Távoznia kellett a CNN amerikai hírtelevíziótól három újságírónak, mert hamis orosz vonatkozású történetet közöltek.
Íme a nők által leginkább keresett OKJ-s képzések A nők körében legnépszerűbb OKJ-s képzések Top10-es listája szerint továbbra is a pénzügyi-gazdasági területek vonzzák legjobban a hölgyeket, de a Perfekt adatai szerint egyre többen választják a sportedzői képzést is.
Erre figyeljen, ha külföldön bankkártyával fizet Néhány jó tanács, hogy gondtalan legyen a nyaralás.