Olvasásra és filmnézésre kötelezte a bíróság a fiatalkorú állatkínzókat

Felfüggesztett börtönt és nevelő célzatú büntetést kaptak, amiért megöltek egy kutyát.

2017. június 19. 15:55

A cikk folytatása...Friss hírek
Brutális füsttel ég egy negyedik emeleti lakás a VII. kerületben fotó Kigyulladt egy lakás szerda délelőtt a hetedik kerületi Péterfy Sándor utca egyik többszintes házában.
Leszállás előtt még kitépte egy nő nyakából a nyakláncot Videó alapján keresik a VIII. kerületi tolvajt.
Az év legmelegebb napja után lehűlés jön Már délutántól számíthatunk némi égi zuhanyra, de csütörtökön jönnek a komolyabb zivatarok.
Ömlött a pénz a Helsinki Bizottsághoz Szinte teljes egészében Soros György alapítványai finanszírozzák a Magyar Helsinki Bizottság működését a 2016-os pénzügyi beszámoló szerint.
Letöltendő börtönt kapott állatkínzásért egy mázai kutyatartó A férfi elköltözött a házából, két kutyáját pedig egyszerűen otthagyta. A letöltendő börtönről szóló ítélet jogerős.
Így tépte le a nőről a nyakláncot brutális videó Kamerák előtt rabolt a férfi

Top hírek:
Tuzson: Magyarországot meg kell tartani olyannak, amilyen Az EU-ban keverik a menekültek és a gazdasági célból érkező migránsok fogalmát - az államtitkár szerint.
Nőt zaklattak, majd kiütötték a nő segítségére siető férfit a Határ úti aluljáróban
A rekkenő hőséget frissítő zápor követi 32-37 fok lesz.
Sokban eltér a cseh és az osztrák államfő véleménye A migráció és az atomenergia témájában eltér a cseh és az osztrák államfő véleménye
A BKV azt ígéri, jövő héten újra járnak az orosz metrók Állítólag most már aztán tényleg megtalálták és elhárították az összes hibát az oroszok.
Így rángatták ki a kocsijából a rendőrök az egyik berlini magyar futtatót videó A magyar bűnözők Berlinbe vittek fiatal nőket, akik a testüket árulták a német fővárosban. A pénzt, amit kerestek, elvették tőlük a futtatóik, és abból éltek nagy lábon.