Eltűnt egy 81 éves bácsalmási nő

Nagy Juliannáról vasárnap óta nem tudnak semmit. A rendőrség is keresi.

2017. június 19. 15:39

A cikk folytatása...Friss hírek
Súlyos pénzbírság, elszállított autó - Ügyeljen a parkolásra! Nem csak azzal van baj, aki tilosban parkol, hiszen ezzel egy alapvető szabályt szeg meg, hanem azzal is, aki olyan helyen parkol, ahol akadályozza a közösségi közlekedést, vagy akár a mentősök tevékenységét
Bocsánatot kért a karikás ostoros ámokfutó a Facebookon A közösségi oldalon kért bocsánatot a károsultaktól a mosonmagyaróvári ámokfutó, aki egy karikás ostorral okozott kárt több autóban is szombaton.
Miért lesz valaki folyton beteg a huzattól? Bármerre is járunk, nyáron könnyen kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy hosszabb-rövidebb ideig huzatban ülünk, várakozunk. A huzatról mindenki tudja, hogy könnyen megbetegíthet.
CBS: nagy a baj a kubai amerikai diplomatáknál A Kubában megbetegedett amerikai diplomaták az először észlelteknél komolyabb egészségkárosodást szenvedtek - adta hírül a CBS amerikai televízió
103 évesen lett amerikai állampolgár egy kambodzsai nő Ő volt a legidősebb a 10 ezer új amerikai állampolgár között.
Erősödött a forint árfolyama Erősödött a forint a bankközi piacon a főbb devizákkal szemben szerdán kora este a reggeli szintekhez képest

Top hírek:
Gulyás Gergely már annak is örül, hogy tisztelik Szent Istvánt Nagyinterjút adott SZEGEDma hírportálnak Gulyás Gergely, a Fidesz alelnöke, a Parlament Törvényalkotási bizottságának elnöke augusztus 20-án Ópusztaszeren.
Szeptember első hétvégéjén megint Kötcsére áramlik a jobboldali holdudvar Szeptember 2-3-án tartják a már megszokott kötcsei pikniket.
Megerősítő kezelést kapnak a városligeti fák az átültetés előtt A legkorszerűbb technológia alkalmazásával 95 százalékos biztonsággal megmaradnak a fák.
Így tesz erőszakot egy rendőrségi híren a Ripost Ha a bevándorlókra lehet mutogatni, a Ripostnak egy áldozat méltósága sem drága. Így működik a dolgokat büszkén nevén nevező kormányzati bulvárlap.
Új kutatás: a többség le akarja váltani a kormányt, de nem biztos, hogy elmenne szavazni Összesen mintegy 3,5 millióan szeretnének kormányváltást a kormányt támogató 2,6 millióval szemben, de ők különböző pártok hívei, és nem is biztos, hogy elmennének szavazni.
Ki a felelős, ha majdnem meghalsz egy budapesti étteremben? Súlyos agykárosodást szenvedett egy mogyoróérzékeny brit tévés egy magyarországi étteremben. Nálunk egyelőre nincs ügy a dologból. Egy magyar séf és egy HACCP-tanácsadó is azt mondja: a mogyorót szinte lehetetlen kiszűrni a konyhákról.