Tiszavirágok járnak násztáncot a Közép-Tiszán

Nézegessen gyönyörű képeket a rajzásról!

2017. június 19. 15:52

A cikk folytatása...Friss hírek
Súlyos karambol volt Szegednél az autópályán Egy ember életveszélyes, kettő könnyebb sérüléseket szenvedett.
Tojáscsúcsot hív össze Brüsszel
Halálos gázolás Pest megyében Tisztázatlan körülmények között ütötték el a gyalogost.
Itt a világ 10 legnagyobb sörgyártója Legyen szó Amerikáról, Európáról, Afrikáról, vagy Ázsiáról a sört mindenhol szeretik, így a sörgyártás meglehetősen jól jövedelmező iparággá nőtte ki magát, amit ki is használnak a szakma nagyágyúi....
Vasárnapi sportműsor és televíziós közvetítések Olasz Szuperkupa: Juventus-Lazio, spanyol Szuperkupa: Barcelona-Real Madrid.
Megszépítik a házat, ahonnan indult Zalán futása Vidékfejlesztési támogatással felújítják a Tolna megyei Pincehelyen a Csefalvay család görbői kúriáját, Vörösmarty Mihály egykori lakhelyét, ahol elkezdte írni Zalán futása című művét.

Top hírek:
Megtört szívek - III. évad 57. epizód Dilara meglátogatja Asumant, hogy kiderítse az igazságot Ekrem úrról. Harun megpróbálja figyelmeztetni Hazalt, hogy Damir milyen ember valójában. Özkan nagy bajba kerül.
Videóra vette, ahogy nyolc golyót eresztenek a testébe Egy amerikai rendőrt lőtt meg egy férfi a nyílt utcán. Szinte csoda, de túlélte, és most kiadták a felvételt.
Beperelte az orosz titkosszolgálatot Wallenberg családja Bíróságra került az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálatot (FSZB) perelő Wallenberg család keresete. A magyarországi zsidók megmentőjeként elhíresült Raoul Wallenberg rokonai azt követelik a titkosszolgálattól, hogy osszák meg velük a 35 éves korában elhunyt hős halálának körülményeit. A perre augusztus 17-én kerül sor.
Karafiáth: Tökéletes baromságok röppennek ki Kerényi száján Teszünk még egy kört Bayer Zsolt elnemzetikönyvtárosodása fölött. Bayert olvasni jó lesz nem kell félnetek.. Vélemény.
Orosz embercsempészeket fogott a rendőrség Két orosz embercsempészt fogtak el a rendőrök az M1-es autópálya óbaroki pihenőjében - tájékoztatta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője szombaton az MTI-t.
24 milliárdból újítja fel a Strabag a 3-as metró hat állomását Legkésőbb októbertől.